Της έκανε πρόταση γάμου επί σκηνής - Παντρεύεται αύριο 21/01 γνωστός ηθοποιός με την αγαπημένη του

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Της έκανε πρόταση γάμου επί σκηνής - Παντρεύεται αύριο 21/01 γνωστός ηθοποιός με την αγαπημένη του

Μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο διανύει ένας γνωστός ηθοποιός, μιας και αύριο, Σάββατο 20/01, πρόκειται να επισημοποιήσει την σχέση του με την αγαπημένη του και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι, ένα πανέμορφο συγκεκριμένα αγοράκι για αυτό και θέλουν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τον γάμο, για τον οποίο ανυπομονούσαν και οι δύο πολύ.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 20/01, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στη θεατρική παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” ΄και κατά τη διάρκεια αυτής, ο ίδιος βρήκε την ευκαιρία να κάνει πρόταση γάμου στη σκηνή κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, που πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη θεατρική παράσταση, αποκάλυψε λοιπόν ο γάμος του ζευγαριού είναι προγραμματισμένος να γίνει αύριο (δείτε εδώ την αναγγελία του γάμου τους).

Ο συγκριμένος ηθοποιός γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1994 στην Αλβανία, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Είναι γνωστός για τους ρόλους του στην κωμική τηλεοπτική σειρά των Βασίλη Θωμόπουλου και Παναγιώτη Κούτρα (Οι Συμμαθητές (2014-2015)", και ως Αχιλλέας στην κοινωνική κινηματογραφική ταινία του Κώστα Καπάκα "Uranya (2006)", στην οποία ήταν υποψήφιος για το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Έχει εμφανιστεί επίσης, σε διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας γάλακτος.

Ο λόγος για τον... Άρη Τσάπη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του «Θανάση» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί” και τη σύντροφό του Ειρήνη (δείτε εδώ το παιδάκι τους).

Να υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός έχει περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και έχει μιλήσει δημόσια γι' αυτό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ξέσπασμά του για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη νέα του δουλειά. Έτσι, λοιπόν, δεν δίστασε να μοιραστεί ακόμα μία δύσκολη στιγμή του με το πιστό κοινό του.

«Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”.

Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετε το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια», δήλωνε τότε ο ίδιος.