«Έχουν γίνει πολλά, αλλά δεν έχω αποδείξεις» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου "έσφαξε" με το γάντι την Μαίη Εμμανουηλίδου

Με αφορμή τις δηλώσεις της για τον Σπύρο Μαρτίκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουν γίνει πολλά, αλλά δεν έχω αποδείξεις» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου

Στις δηλώσεις που παραχώρησε χθες 19/01 η Μαίη Εμμανουηλίδου στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θέλησε να απαντήσει σήμερα 20/01 το πρωί η Βρισηίδα Ανδριώτου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας και πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα και τις κινήσεις του στο παιχνίδι.

«Γίνεται ακριβώς ό,τι γινόταν και πέρσι απλά με άλλους παίκτες. Ώρες-ώρες αισθάνομαι ότι νομίζει πως είναι ο πιο έξυπνος όλων και αυτό είναι ένα πρόβλημα… αλλά ο κόσμος έχει καταλάβει φέτος κάτι διαφορετικό και αυτό φαίνεται και από τα σχόλια στο Twitter.Δεν μιλήσαμε με τη Βρισηίδα μετά την αποχώρησή της, γιατί δεν έχουμε και πολύ καλές σχέσεις. Δεν κάνουμε παρέα, οπότε δεν ήρθαμε καθόλου σε επαφή».

Αναφορικά με τους παίκτες που παρομοιάζουν το Survivor με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απάντησε: «Γελάω πάρα πολύ με αυτό. Έχω περάσει και από τα δύο στάδια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί να μην πήγα αλλά πάλευα για αυτούς. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά στον πρωταθλητισμό που δεν ανταμείβονται για αυτό που κάνουν. Το Survivor ναι είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι επιβίωσης αλλά το οικονομικό κομμάτι είναι πάρα πολύ δυνατό… οπότε σε καμία περίπτωση δεν το συγκρίνω με τους Ολυμπιακούς».

Η απάντηση της Βρισηίδας στην Μαίη

Στις δηλώσεις αυτές, λοιπόν, η Βρισηίδα -που ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής- απάντησε:

«Είμαι πολύ επιλεκτική με ποιους μιλάω μετά το παιχνίδι και είναι λίγα άτομα αυτά. Μάλλον είναι σε άλλο hashtag survivor η Μαίη γιατί από τα σχόλια έχει πάρα πολύ κοινό ο Σπύρος Μαρτίκας. Δεν ξέρω πού αναφέρεται.

Όλοι έχουμε fan και haters, το έχω αποδεχτεί, αλλά ο Σπύρος, όπως φαίνεται και από τον κόσμο, έχει μείνει 12 φορές και θα ξαναμείνει πολλές φορές κι έχει πάρα πολύ κόσμο. Είχαν γίνει πολλά με τη Μαίη που δεν θέλω να αναφέρω γιατί δεν έχω και αποδείξεις, οπότε θα βγω πάλι εγώ η κακιά. Είμαι πολύ επιλεκτική με ποιους μιλάω από το παιχνίδι».

ΠΗΓΗ