«Τα έξοδά της τα πληρώνουμε εμείς και όχι το...»: Η δημόσια απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ευγενία Μανωλίδου

Η ανάρτηση του στο Facebook

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε την απάντηση του ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα όσα ακούγονται σχετικά με τα οικονομικά του και την Ευγενία Μανωλίδου. Είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο Υπουργός στην σύζυγο του και δεν διστάζει να της το δείχνει και δημόσια, όπως όταν της ευχήθηκε (δείτε την εδώ).

Μία ανάρτηση με κοινές φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου από το Νταβός έκανε το πρωί της Παρασκευής (20/1) ο Άδωνις Γεωργιάδης στους λογαριασμούς του στα social media, θέλοντας, να αποστομώσει όποιον είπε για αυτόν και την αγαπημένη του, ότι τρώνε χρήματα.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ευγενία Μανωλίδου

Ο Υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε στην Ελβετία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο μίας σειράς συναντήσεων με επιχειρηματικούς παράγοντες για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση και στα αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, για τα έξοδα της οποίας υποστήριξαν ότι έγιναν από το κράτος.

«Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή δουλειά. Επιστρέφουμε.

Υγ: για να μην διαβάζω ανοησίες πάντα τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνουμε εμείς και όχι το Κράτος. Συγγνώμη που το διευκρινίζω αλλά έχω βαρεθεί την τοξικότητα» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή...

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis on Thursday, January 19, 2023

Ο τσακωμός του Άδωνι Γεωργιάδη στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα

Σήμερα ωστόσο που λείπει, επικράτησε κακός χαμός στο πλατό, με την Μαρία Αναστασοπούλου να τα "χάνει" και να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Οι καλεσμένοι της όμως, δεν μπορούσαν με τίποτα να κατεβάσουν τους τόνους.

Την ώρα που γινόταν λόγος περί δημοκρατίας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση το τελευταίο διάστημα, ο Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε να λέει: «Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ως κνίτης, ως κομμουνιστής, όπως είναι ο ίδιος αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας…».

«Πάντως φασίστας δεν είμαι, δόξα τω Θεώ, να πουλάω βιβλία του Πλεύρη για τους Εβραίους…», απάντησε τότε ο Νάσος Ηλιόπουλος διακόπτοντας τον.

«Όταν θαύμαζες τον Στάλιν και τον Τσαουσέσκου…», ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κ. Ηλιόπουλο να αντεπιτίθεται λέγοντας πως είναι «κλόουν».

«Παρουσιάζω στον ελληνικό λαό το δήθεν μειλίχιο ύφος του Νάσου Ηλιόπουλου», συνέχισε έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης και δήλωσε: «Είστε άθλια υποκείμενα, σας έχει σιχαθεί ο ελληνικός λαός», αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.