«Μου έχει συμβεί παλιότερα και δεν είμαι καθόλου περήφανη»: Η αποκάλυψη της Φωτεινής Πετρογιάννη στον αέρα του "πρωινό"

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου έχει συμβεί παλιότερα και δεν είμαι καθόλου περήφανη»: Η αποκάλυψη της Φωτεινής Πετρογιάννη στον αέρα του

Το πρωί της Παρασκευής (20/1) στυην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή ένα θέμα που έθιξε η Μαρία Σολωμού στην ραδιοφωνική της εκπομπή, «Πές το στην Μαρία» στο pod.gr η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε γιαπρώτη φορά ένα σπάνιο περιστατικό απότο παρελθόν της, που δεν θα ήθελε να θυμάται.

Σε εβδομαδιαία βάση, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ασχολούνται με την εκπομπή της ηθοποιού, όπως τις προάλλες που ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε λόγο για το podcast, που μίλαγε για την απιστία και τον μισογυνισμό. Ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει μια νέα απάντηση στην ηθοποιό (δείτε εδώ το "καυτό" της τσιφτετέλι για τα μάτια του Mente Fuerte).

«Όταν βγήκε η Μαρία και με έκραξε κατά κάποιον τρόπο, προφανώς απαντάει – δεν είπαμε εμείς ότι τα λέει από μόνη της- αλλά ποια η σημασία. Είτε τα λες από μόνος σου, είτε απαντάς σε γράμματα ακροατών, την άποψή σου λες. Δεν σημαίνει ότι επειδή απαντάς σε ένα γράμμα, απαντάς κάτι άλλο από αυτό που πιστεύεις. Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Δεν την κρίναμε ποτέ για ποιον λόγο κάθισε και το είπε. Όταν λες δημόσια κάτι, θα τύχεις και κριτικής. Όπως όλοι μας δεχόμαστε κριτική. Δηλαδή η Μαρία Σολωμού είναι υπεράνω κριτικής; Εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά άμα λες κάτι θα κριθείς. Δεν είναι κακό».

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε από το podcast της Μαρίας Σολωμού, στο οποίο μιλούσε για απιστία και μισογυνισμό, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Θεά, ωραία! Να τη φέρετε καλεσμένη τη Μαρία. Εγώ συμφωνώ στο 99% όσων είπε, ωστόσο διαφωνώ μόνο σε ένα. Αν είναι να το φας το κέρατο, τι σημασία έχει να το φας από κατώτερο ή από ανώτερο».

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Πετρογιάννη για σπάνιο περιστατικό από το παρελθόν που δεν είναι περήφανη

Για το τρίτο πρόσωπο, την παράλληλη σχέση μίλησε η Μαρία Σολωμού στο podcast της, αναφέροντας ότι της έχει συμβεί αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει μία σχέση. Το θέμα σχολιάστηκε στο Πρωινό και η Φωτεινή Πετρογιάννη έκανε μια προσωπική εξομολόγηση.

«Είναι αυτό που μπορεί να συμβεί στα τελειώματα μιας σχέσης να γνωρίσεις κάποιον άλλον και μέχρι να δεις τι ακριβώς γίνεται να υπάρχουν στη ζωή σου και οι δύο άνθρωποι ταυτόχρονα. Νομίζω ότι σε πολλούς ανθρώπους έχει συμβεί αυτό. Δεν είναι και το καλύτερο, προφανώς, το καταλαβαίνουμε αυτό», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Μου έχει συμβεί σε μικρότερη ηλικία, δεν είμαι καθόλου περήφανη γι’ αυτό. Και μου έχουν κάνει και το έχω κάνει. Είχε τρίτο πρόσωπο ο άλλος, αλλά δεν ήξερα. Πολύ μεγάλη ιστορία», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη.