Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε ποια περιοχή θα μείνουν στην Ελλάδα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ - Η απόφαση τους μετά την κηδεία

Λίγες μέρες μετά την τελετή του πατέρα του

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε ποια περιοχή θα μείνουν στην Ελλάδα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ - Η απόφαση τους μετά την κηδεία
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
News 20.01.2023 16:30
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο γιός του Παύλος και σκέφτεται το ενδεχόμενο να μείνει για λίγο καιρό στην Ελλάδα. Μετά την πολύωρη και οδυνηρή για αυτόν τελετή, που με τον επικήδειο συγκίνησε όλους όσους τον άκουσαν (δείτε τον εδώ) ο γιός του τελευταίου βασιλιά της χώρας μας αρχίζει να σκέφται το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα σπίτι, μαζί την αγαπημένη του Μαρί Σαντάλ.

Να υπενθυμίσουμε, ότι αμέσως μετά την ακολουθία, η οικογένειά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στάθηκε στα σκαλιά της Μητρόπολης και παρακολουθούσε το πλήθος.

Πρώτοι στα σκαλιά στεκόντουσαν ο Παύλος και η Άννα Μαρία, με τον πρωτότοκο γιο του να ακουμπά την καρδιά του και να ευχαριστήσει το πλήθος που ζητωκραύγαζε ενώ συνεχώς τη μητέρα του από το χέρι. Την ώρα της αυτοκινητοπομπής, ο κόσμος φώναζε «Παύλος, Παύλος».

Πλέον, η αυτοκινητοπομπή, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, κατευθύνεται στο Τατόι, για το «ύστατο χαίρε» στον τέως βασιλιά. Επίσης, κατά την έξοδο από τη Μητρόπολη, τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κρατούσαν τα παράσημα και τα μετάλλιά του.

Η απόφαση να μείνει στην Ελλάδα, ο Παύλος γιός του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (20/1), το ζευγάρι ενδιαφέρεται να αγοράσει σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ μέχρι τότε υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει διάθεση να τους φιλοξενήσουν.

«Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα μείνουν αρκετούς μήνες στην Ελλάδα. Ψάχνουν για αγορά κατοικίας στα βόρεια προάστια, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο Έλληνες επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεσή μου και δεν θα τα πω για ευνόητους λόγους, οι οποίοι προτίθενται και το έχουν προτείνει στον Παύλο να παραχωρήσουν κενές οικίες για όσο χρειαστούν να μείνουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σύσσωμη η οικογένεια του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο τρισάγιο - Η κίνηση του πρωτότοκου γιου συζητήθηκε

Για πρώτη φορά μπήκαν οι κάμερες - Η επόμενη ημέρα στο Τατόι μετά την κηδεία του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Share