«Έχουμε φιληθεί, έχουμε κάνει αγκαλιές σε κάτι κρεβάτια με εσώρουχα, θυμάσαι;» - "Κοκκίνησε" ολόκληρος ο Φώτης Σεργουλόπουλος

«Ο γιος μου θορυβήθηκε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχουμε φιληθεί, έχουμε κάνει αγκαλιές σε κάτι κρεβάτια με εσώρουχα, θυμάσαι;» -

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ένας παρουσιαστής ο οποίος δεν διστάζει να αποκαλύψει πολλά κομμάτια της ζωής του μέσα από την εκπομπή του στην ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα από το γεγονός πως απάντησε για πρώτη φορά και για την Μαρία Μπακοδήμου και την σχέση τους.

Την Παρασκευή 20/1, λοιπόν, καλεσμένη στο πλατό του ήταν μία ηθοποιός με την οποία είχαν συνεργαστεί και στη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο", όπου είχαν υπάρξει μερικές ερωτικές σκηνές μεταξύ τους. Οι δυο τους, λοιπόν, μίλησαν γι' αυτό και ο ίδιος αποκάλυψε πως μέχρι και ο γιος του "τρομοκρατήθηκε" από αυτά τα πλάνα.

Οι ερωτικές σκηνές του Φώτησ Σεργουλόπουλου με γνωστή ηθοποιό και η αντίδραση του γιου του

Ο λόγος για την Βαλέρια Κουρούπη για την οποία είπε: «Η Βαλέρια είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα πέρσι και μου αποκαλύφθηκε ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Αναπτύξαμε μία ωραία σχέση, γιατί οφειλόταν και στους δύο. Και εκείνη με αγάπησε πολύ» δήλωσε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την ηθοποιό να απαντά: «Τον αγάπησα ακαριαία. Κάπως ταιριάξαμε, είχαμε μία χημεία, τον ένιωσα πολύ κοντά μου. Θα μπορούσε να μην έχει συμβεί».

Σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή γύρω από τους «αταίριαστους» τηλεοπτικούς παρτενέρ, η ίδια δήλωσε: «Εκεί επιστρατεύεις όλο σου το ταλέντο και την τεχνική, γιατί αυτό οφείλεις να κάνεις. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι και η σωματική επαφή. Φυσικά και μου ‘χει τύχει και στην τηλεόραση μου φαίνεται και πιο δύσκολο».

Ενώ όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος τη ρώτησε χαριτολογώντας τι μνήμες της έχεις αφήσει η δική του σωματική επαφή μαζί της, όταν υποδύονταν το ζευγάρι στη σειρά της ΕΡΤ1, εκείνη απάντησε: «Θέλεις να ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο; Έχουμε φιληθεί, έχουμε κάνει αγκαλιές και φιλιά σε κάτι κρεβάτια με εσώρουχα. Τι ρώταγε ο Γιώργος κάποια στιγμή, θυμάσαι; Το παιδί θορυβήθηκε που μας είδε».

«Α ναι με είχε ρωτήσει. Θορυβήθηκε… πού πάει ο πατέρας μου; Έχει πάρει τον στραβό τον δρόμο;», κατέληξε γελώντας τον γιο του ο παρουσιαστής.