Μου έριξαν απαγορευτικό στο μαγαζί του...»: Το άγνωστο περιστατικό του Δημήτρη Ταϊρίδη με κριτή του MasterChef

Όλα όσα είπε στην εκπομπή του Mega Καλημέρα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μου έριξαν απαγορευτικό στο μαγαζί του...»: Το άγνωστο περιστατικό του Δημήτρη Ταϊρίδη με κριτή του MasterChef

Το πρωί της Παρασκευής (20/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Ο chef, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Masterchef, μίλησε στην κάμερα του Mega για όλους και για όλα. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν είχε προκαλέσει με τα λόγια του, έναν παλιό του συμπαίκτη (δείτε εδώ τον λόγο).

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ένας από τους παίκτες του MasterChef 6 όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα εξαιτίας του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Ο ίδιος να προσπάθησε με νύχια και με δόντια για την παραμονή του στο μαγειρικό ριάλιτι. Ωστόσο, το ταξίδι του τελείωσε αφού δεν μπόρεσε να πείσει την κριτική επιτροπή με το πιάτο που τους παρουσίασε μιας και ήταν το πιο αδύναμο.

Από την άλλη, το Twitter έστησε ολόκληρο party καθώς τον θεωρούσαν αντιπαθή παίκτη ριάλιτι όλων των εποχών». Έτσι, οι χρήστες των social βρήκαν την αφορμή για να σχολιάσουν τον ίδιο αλλά και την αποχώρησή του από το ριάλιτι του STAR.

Ο Chef που έριξε "πόρτα" στον Δημήτρη Ταϊρίδη

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο μάγειρας αποκάλυψε πως προσπάθησε να βρεθεί στο μαγαζί του Σωτήρη Κοντιζά αλλά… έφαγε άκυρο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το MasterChef είναι ένα ριάλιτι που έχει και ριάλιτι μέσα. Ο κύριος Ιωαννίδης δεν έχει μαγειρέψει ποτέ κάτι για τα σκουπίδια; Δεν έχει κάψει φαγητό; Δεν ξέρει ότι στις κουζίνες υπάρχει πίεση; Είμαστε όλοι άρτιοι σε όλα; Δεν έχει κ΄πανει ένα λάθος ή να ξεχαστεί; Άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε ούτε ημίθεοι ούτε θεοί. Και όπως έχω ξαναπεί, θέλει λίγο και ένα τακτ».

«Καμία επαφή δεν έχω με τους κριτές μετά του MasterChef. Κομμένες όλες οι γέφυρες, δεν το επιθυμώ κιόλας».

«Προσπάθησα να πάω στο μαγαζί του Σωτήρη Κοντιζά, προ μηνός, μας έριξαν απαγορευτικό και τέλος. Δεν τρέχει όμως τίποτα. Πήρα τηλέφωνο να κλείσω για να φάμε, μου είπαν ότι δεν έχουν τραπέζι, πήρε τηλέφωνο η κόρη μου, της είπαν ότι υπάρχει τραπέζι και με πήρε μετά ο μάνατζερ του εστιατορίου. Λέω, εντάξει, εμέσως πλην σαφώς μου λες ότι είμαι persona non grata» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Mega.