"Λιώνει" από ευτυχία - Τα πρώτα δώρα που δέχθηκε η Ελένη Φουρέιρα για το αγέννητο μωρό της

Γέμισε το σπίτι με μωρουδιακά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς έχει ήδη διαπρέψει στον χώρο της μουσικής και τα τραγούδια της ακούγονται σε κάθε μαγαζί και κάθε σπίτι ολημερίς και ολονυχτίς και τώρα περιμένει να περάσουν οι μήνες και οι μέρες για να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία (δείτε εδώ το τρόφιμο που τρώει κατά την κύηση, αλλά κανονικά απαγορεύεται).

Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε γνωστό και το φύλο του μωρού που θα έρθει στη ζωή. Παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη, παρά μόνο έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με την κοιλίτσα που μέρα με την ημέρα φουσκώνει όλο και περισσότερο, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη λοιπόν, ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως το παιδί της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία θα γεννηθεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ ασφαλείς πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει πως το μωρό είναι αγόρι - δείτε ποιος θα είναι νονός.

Πρώτοι από όλους όμως εμείς στο youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και μήνες το φύλο του μωρού και κάπως έτσι επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά.

Τα πρώτα δώρα που δέχθηκε η Ελένη Φουρέιρα για το αγέννητο μωρό της

Μιας, λοιπόν, που η μέρα του τοκετού πλησιάζει, η ίδια άρχισε να προετοιμάζεται, αγοράζοντας τα πρώτα πράγματα για το παιδί της, ρούχα, έπιπλα και άλλα πράγματα που θα χρειαστούν στο σπίτι τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μέρος που θα μεγαλώσει ο μπέμπης).

Όμως, έχει αρχίσει να δέχεται και τα πρώτα δώρα και δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να μη δημοσιεύσει όσα της έστειλαν, καθώς είναι όλα αξιολάτρευτα και φαίνεται πως την κάνουν να "λιώνει" από χαρά. Της δόθηκε ένα μαξιλάρι θηλασμού, ένα μικρό στρωματάκι, κάποια ρούχα, σεντόνια, αλλά και παιχνίδια για τον μπόμπιρα, ο οποίος είναι σίγουρο ότι θα έχει ότι ζητήσει μπροστά του.

Ελένη Φουρέιρα εγκυμοσύνη