«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει...» - Αυτό είναι το μυστικό της σχέσης της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη

Έτσι δεν βαλτώνει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει...» - Αυτό είναι το μυστικό της σχέσης της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη

Η Δανάη Παππά ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Λάμπρο Λάζαρη το τελευταίο διάστημα και δεν το κρύβουν. Οι δυο τους περνούν όλο τον ελεύθερό τους χρόνο μαζί, κάνοντας ταξίδια και βόλτες και σε κάθε τους κοινή εμφάνιση επιβεβαιώνεται πως η αγάπη τους δυναμώνει κάθε φορά όλο και περισσότερο (δείτε εδώ την έκπληξη που της έκανε στον αέρα του ALPHA που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα).

Μάλιστα, είναι γνωστό πως οι δυο τους σκέφτονται να παντρευτούν και η ηθοποιός έχει ήδη σκεφτεί πως θα ήθελε να πραγματοποιηθούν όλα και τα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της με κάθε λεπτομέρεια.

Ποιο είναι το μυστικό του έρωτα της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη

Πού θα γίνει ο γάμος της Δανάης:

«Θέλω να γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα, μόνο με πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία! Εννοείται ότι εγώ θα είμαι ξυπόλυτη –πώς αλλιώς θα χορεύω άνετα όλο το βράδυ– και το φόρεμά μου θα είναι αέρινο – πώς θα τρέχω να πιάσω τον σκύλο μου τον Σπίθα χωρίς κάτι να ανεμίζει πίσω μου», .

Το τραγούδι εισόδου και το τραγούδι του αποχαιρετισμού

«Μου αρέσει πολύ η «Σαϊτιά», από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Θανάση Αλευρά ενώ το τραγούδι αποχαιρετισμού σίγουρα θα είναι κάτι χορευτικό… ίσως το «Miami» του Will Smith», τόνισε η ηθοποιός. «Πεθαίνω για αγκαλιές»

Δανάη Παππά

Τι χαλάει τη Δανάη στους Ελληνικούς γάμους;

«Με χαλάει όταν βλέπω ζευγάρια να αγχώνονται για το αν περνούν καλά οι καλεσμένοι τους και να καταλήγουν στο τέλος της βραδιάς νηστικά και με σπασμένα νεύρα. Η αγαπημένη μου στιγμή είναι ο χορός της νύφης με τον μπαμπά της», τόνισε η ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες έχει ταξιδέψει με τον αγαπημένο της στο Παρίσι, σε διάφορες πόλεις στην Ιταλία.

Η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1, λοιπόν, την Παρασκευή 20/1 εντόπισε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο και δεν δίστασαν να αποκαλύψουν τα σχέδιά τους. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως θα φύγουν για το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, ενώ στη συνέχεια μίλησαν για το μυστικό τους ώστε να μην βαλτώνει η σχέση τους.

«Η Ρώμη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις», δήλωσε αρχικά η Δανάη Παππά και συμπλήρωσε: «Δεν έχω πολύ χρόνο με τη δουλειά μου, όπως και ο φίλος μου, επίσης δεν έχει πολύ χρόνο. Θέλουμε όταν βρίσκουμε, έστω και ένα Σαββατοκύριακο, να κάνουμε κάτι γιατί είναι ωραίο και για τη σχέση αυτό το πράγμα, ώστε να μην βαλτώνεις, να έχεις κάτι να περιμένεις».

Όσο για τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και τα σχέδια με τον Λάμπρο Λάζαρη, δήλωσε: «Όλα μέσα στη ζωή είναι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι να ζεις την κάθε στιγμή ακριβώς όπως είναι και να μην κρατάς το συναίσθημά σου προς τα πίσω. Αν νιώθεις κάτι για τον άλλον, να του το δείχνεις».