«Αποκλείεται ο Λάκης να...»: Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για τον Γαβαλά

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αποκλείεται ο Λάκης να...»: Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για τον Γαβαλά

Το πρωί του Σαββάτου (21/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού. Ο γνωστός φωτογράφος, που πριν από λίγες ώρες είχε μιλήσει για το unfollow από την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ τα λόγια του) αναφέρθηκε στην νέα τηλεοπτική του θέση, στο My Style Rocks.

Ο Δημήτρης Σκουλός, έχει ξεκινήσει δυναμικά στοριάλιτι μόδας, με αυτό να σημαίνει ότι δεν διστάζει να μιλήσει ευθέως στις διαγωνιζόμενες. Το επεισόδιο της Παρασκευής 20/1 του My Style Rocks τα είχε όλα με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σκουλό που έκανε μία παρατήρηση σε μία κοπέλα, την οποία δεν περίμενε κανείς.

Πρόκειται για την Εύα Φούσκα, η οποία φόρεσε ένα πολύ κοντό φόρεμα και ο διάσημος φωτογράφος το επισήμανε, λέγοντας πως φαίνονται τα οπίσθιά της, με αποτέλεσμα να επικρατήσει τεράστια αμηχανία στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα της είπε: «Δεν θεωρείς ότι αυτό που φοράς είναι πάρα πολύ κοντό;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο κριτής του ριάλιτι μόδας για να αποκριθεί άμεσα η Εύα πως «θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ κοντό αλλά το ήθελα κοντό».

Δ.Σ.: Ξέρεις ότι όταν περπάταγες, οριακά, φαίνεται το ποπουδάκι σου;

Ε.Φ.: Είμαι σίγουρη ότι, όταν περπάταγα, δεν φαινόταν το ποπουδάκι μου γιατί φοράω κάτι άλλο από μέσα.

«Και αυτό κοντό όμως είναι, το από μέσα, να ξέρεις», υπογράμμισε, με χαμόγελο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προς τη νεαρή διαγωνιζόμενη. «Το ξέρω, εγώ το έβαλα», απάντησε με μιας η Εύα Φούσκα στην κριτή του σόου.

Δ.Σ.: Θα πας έτσι μαζί με το παιδάκι του και την πρώην του για φαγητό και θα φαίνεται λίγο το ποπουδάκι; Είναι λάθος! Είναι πάρα πολύ κοντό! Φαίνεται λίγο το ποπουδάκι σου. Δεν μπορείς να βγεις έτσι έξω, παιδί μου.

Ε.Φ.: Τώρα φαίνεται ή θα φανεί; Γιατί πριν μου είπατε ότι μπορεί να φανεί.

Δ.Σ.: Σχεδόν φαίνεται. Τι να σου πω; Να στο περιγράψω; Θες να στο ζωγραφίσω; Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό. Το κόνσεπτ θα μου άρεσε αν ήσουν ελκυστικά σικάτη. Τώρα πας σε άλλα μονοπάτια που δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου αρέσει που βγήκες γυμνή έξω

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού για τον Λάκη Γαβαλά στο Open Weekend

Μετά τον "ντόρο" που έχουμε δει να γίνεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο στο ριάλιτι μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή του Open για τα όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Πρέπει να σου πω μια από τα ίδια, περνάμε πολύ καλά. Με την Ηλιάνα ξέρετε ότι είναι διπλανή μου κι ο Στέλιος είναι ο Στέλιος που εκτιμάμε. Έχει χιούμορ. Φαίνεται στον αέρα λίγο πιο σοβαρός από εμάς. Θεμιτό είναι να υπάρχουν διαφωνίες εικαστικές και στυλιστικές, αλλά όχι εντάσεις…

Είναι διαφορετική η οπτική του καθενός. Τα έβαψα μαύρα είμαστε φίλοι πολλά χρόνια κι υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας. Όσο να είναι, όταν φεύγει από κοντά σου ένας δικός σου άνθρωπος, στενοχωριέσαι»

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλέσμένος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι ανέφερε για το My Style Rocks: «Νομίζω ότι χάρηκαν που δεν θα είμαι. Ο σταθμός και γενικά το concept».

Τι απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός; «Αποκλείεται να το είπε για εμένα ο Λάκης αυτό. Δεν το πιστεύω αλήθεια. Με τον Λάκη γνωριζόμαστε τόσα χρόνια κι έχουμε δουλέψει μαζί. Δεν υπάρχει περίπτωση να το είπε για εμένα αυτό και δεν ξέρω για ποιον το είπε. Δεν το ξέρω, δεν το άκουσα».