«Το κανάλι και η Φαίη...» - Η πρώτη αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου μετά την αποχώρηση του Βασίλη Νομικού από το Πρωινό μας

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το κανάλι και η Φαίη...» - Η πρώτη αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου μετά την αποχώρηση του Βασίλη Νομικού από το Πρωινό μας

Την Παρασκευή 20/1 η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, ξεκίνησε με απώλειες, καθώς έλειπε από το πλατό ο συνάδελφός της, Βασίλης Νομικός. Λίγη ώρα αργότερα, λοιπόν, έγινε γνωστό πως ο ίδιος αποχώρησε και έληξε αυτή την συνεργασία (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Το Σάββατο 21/1, ο ίδιος πραγματοποίησε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πετώντας την σπόντα του, και στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου που βρίσκεται στην ομάδα της παρουσιάστριας και εξέφρασε την άποψή της για το θέμα, εξηγώντας ποια είναι η αλήθεια.

Η αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου μετά την αποχώρηση του Βασίλη Νομικού από το Πρωινό μας

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη booker μοντέλων είπε: «Δεν έχει συμβεί τίποτα. Δεν έχω να πω κάτι. Το κανάλι και η Φαίη που είναι η εκπομπή. Στο “Πρωινό μας” είμαστε πολύ αγαπημένοι και πάρα πολύ καλά», χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος

Είναι παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου. Είναι γιος του Αυγουστίνου Νομικού. Ο Βασίλης Νομικός εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό “Επικοινωνία 94FM” του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Παρουσιάζει καθημερινά τη ραδιοφωνική εκπομπή “Dr. Nomikos” από τις 12 ως και τη 1. Συμμετείχε για χρόνια στον “Πρωινό Καφέ”. Αρχικά συνεργάστηκε εκεί με την Πόπη Χατζηδημητρίου ενώ συνέχισε αργότερα και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία έχτισε στενή συνεργασία. Έχει συνεργαστεί και με τη Ρούλα Κορομηλά και έχει κάνει πέρασμα από την τηλεοπτική σειρά “Δύο Ξένοι”. Για χρόνια παρουσίαζε τηλεοπτικά τις κληρώσεις του ΟΠΑΠΟ Βασίλης Νομικός απείχε από την τηλεόραση για 12 χρόνια.

Επέστρεψε τηλεοπτικά στα τέλη του 2018, όταν αποδέχθηκε την πρόταση του καναλιού Νέο Έψιλον για να συμμετέχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Αννίτα Airlines”. Ο Βασίλης Νομικός παντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μάριον Μιχελιδάκη, ύστερα από έναν φλογερό έρωτα, το 2002. Το ζευγάρι έμενε στην Πεύκη Αττικής. Μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, έχουν πάντα σε πρώτη προτεραιότητα την υπέροχη κόρη τους.

Ο Βασίλης Νομικός και η Μάριον Μιχελιδάκη έχουν μαζί μια υπέροχη κόρη, τη Ναυσικά, που σήμερα είναι 20 ετών. Η Ναυσικά Νομικού σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.