Παντρεύτηκε ο Θανάσης από το "Ευτυχισμένοι μαζί" - Με βιολιά και νταούλια έφτασε στην εκκλησία η νύφη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άρης Τσάπης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1994 στην Αλβανία, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Είναι γνωστός για τους ρόλους του στην κωμική τηλεοπτική σειρά των Βασίλη Θωμόπουλου και Παναγιώτη Κούτρα (Οι Συμμαθητές (2014-2015)", και ως Αχιλλέας στην κοινωνική κινηματογραφική ταινία του Κώστα Καπάκα "Uranya (2006)", στην οποία ήταν υποψήφιος για το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Έχει εμφανιστεί επίσης, σε διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας γάλακτος.

Ο ρόλος, όμως, με τον οποίο έγινε αρχικά γνωστός και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό είναι αυτός του «Θανάση» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”. Ο ίδιος, πλέον μπορεί να μην ασχολείται με την υποκριτική, αλλά η δουλειά αυτή τον έχει στιγματίσει και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως θέλησε να κάνει την πιο σημαντική κίνηση της ζωής του πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Παντρεύτηκε ο Άρης Τσάπης ή αλλιώς Θανάσης από το "Ευτυχισμένοι μαζί"

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός διατηρεί σχέση εδώ και χρόνια με την Ειρήνη Ξυπνητού και έχουν μαζί ένα παιδί (δείτε το εδώ), και οι τρεις τους μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα τους στο Tik Tok.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λοιπόν, βρέθηκε στη θεατρική παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” και κατά τη διάρκεια αυτής, ο ίδιος βρήκε την ευκαιρία να κάνει πρόταση γάμου στη σκηνή κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Το Σάββατο 21/1 ο γάμος αυτός έγινε πραγματικότητα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά. Η υπέρλαμπρη νύφη έφτασε με βιολιά και νταούλια στο πλευρό του καλού της, την ώρα που εκείνος κρατούσε στην αγκαλιά το παιδί τους.

Φυσικά, δεν έλειπαν από το πλευρό τους τα αγαπημένα τους άτομα, οι γονείς τους, οι φίλοι τους και οι υπόλοιπο συγγενείς τους.

Άρης Τσάπης γιος

Άρης Τσάπης γονείς

Άρης Τσάπης παντρεύτηκε

Άρης Τσάπης γυναίκα

Άρης Τσάπης οικογένεια

Άρης Τσάπης σύζυγος

Άρης Τσάπης γάμος