Ερρίκος Ανδρέου: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του σκηνοθέτη - Τα συλλυπητήρια της οικογένειας Βουγιουκλάκη

Έφυγε σε ηλικία 84 ετών!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Από το πρωί του Σαββάτου (21/1) έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του Ερρίκου Ανδρέου, που ήταν σύζυγος την Νόρας Βαλσάμη. Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, του Σπύρου Μπιμπίλα γνωστοποιήθηκε (δείτε το εδώ) και από τότε ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την τελετή της κηδείας του σκηνοθέτη.

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Νόρα Βαλσάμη και η οικογένεια της, καθώς όπως έγινε γνωστό έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγός έπειτα από μάχη που έδινε με την υγεία του.

Από τον περασμένο Αύγουστο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας με σοβαρά προβλήματα υγείας και πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή. Ο γνωστός σκηνοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 84 ετών.

Νόρα Βαλσάμη σύζυγός πέθανε

Το πότε και που θα γίνει η κηδεία του Ερρίκου Ανδρέου

Σύμφωνα με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Νταίζη Λεμπέση, η κηδεία του Ερρίκου Ανδρέου θα γίνει την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 15:00 η ώρα στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

«Δεν θα μαζευτούμε σε πρεμιέρα αυτή τη φορά. Θα μαζευτούμε όμως όπως και να έχει για τον Ερρίκο. Την Τρίτη και ώρα 15:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου», έγραψε.

Τα συλλυπητήρια της οικογένειας Βουγιουκλάκη για τον θάνατο του σκηνοθέτη

Η οικογένεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ειδικότερα ο ανιψιός της, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης θέλησε να τιμήσει τον Ερρίκο Ανδρέου δημοσιεύοντας στα social media ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αγαπημένο σκηνοθέτη και τον οδυνηρό χαμό του.

«Ο Ερρίκος Ανδρέου υπήρξε ένας ξεχωριστός άνθρωπος της τέχνης και ένας σπουδαίος σκηνοθέτης με σημαντικό έργο, το οποίο και αφήνει πίσω του ως πολύτιμη παρακαταθήκη.

Με μεγάλη θλίψη και οδύνη αποχαιρετάμε σήμερα, όμως, και έναν αγαπημένο οικογενειακό φίλο.

Στη λατρεμένη μας Νόρα και τον γιο του Έρρικ, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Αντίο, αγαπημένε μας Ερρίκο» έγραψε ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στην ανάρτησή του για τον θάνατο του σκηνοθέτη.

Ο Ερρίκος Ανδρέου υπήρξε ένας ξεχωριστός άνθρωπος της τέχνης και ένας σπουδαίος σκηνοθέτης με σημαντικό έργο, το οποίο...

Posted by Αιμίλιος Βουγιουκλάκης on Saturday, January 21, 2023