«Μου έστειλαν λουλούδια γιατί...» - Το άγνωστο παρσκήνιο του Κούγια με Σκορδά και Λιάγκα μετά τον άγριο τσακωμό στο Πρωινό

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου έστειλαν λουλούδια γιατί...» - Το άγνωστο παρσκήνιο του Κούγια με Σκορδά και Λιάγκα μετά τον άγριο τσακωμό στο Πρωινό

Το πρωί της Κυριακής (22/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν καλεσμένος ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος που πρόσφατα ανέλαβε άλλη μια δύσκολη και περίεργη υπόθεση (δείτε εδώ ποια) μίλησε για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του "ψευτογιατρού".

Ο Αλέξης Κούγιας λίγο πριν αποχωρήσει έκανε λόγο για το άγνωστο παρασκήνιο του με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, όταν είχαν τσακωθεί στο αέρα της πρωινής εκπομπής, «Πρωινό».

Το παρασκήνιο του Αλέξη Κούγια με του Σκορδά-Λιάγκα

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο θέμα της τηλεθέασης και θυμήθηκε τις στιγμές έντασης που είχε πέρυσι με τη Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το περιστατικό).

Α.Κ.: Δεν ξέρω τι τηλεθέαση κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έμαθα ότι ξεπεράσατε το 50%.

Σ.Χ.: Δεν ισχύει! Νομίζω μόνο… ο Τριαντάφυλλος στο Survivor κάνει 60%.

Α.Κ.: Σε μια εκπομπή του Λιάγκα, τότε που είχα έτσι στον αέρα μια διαφορετική άποψη με την κυρία Σκορδά, μου είπαν ότι ξεπέρασε το 40% και την επόμενη μέρα μού έστειλαν λουλούδια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας έκανε μια αρκετά διαφορετική εμφάνιση σήμκερα (22/1) Κυριακή στην εκπομπή του Μega, κάτι που άφησε άναυδη την παρουσιάστρια. Ο ποινικολόγος επέλεξε ένα πιο casual και αθλητικό look, μια εμφάνιση που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τον Αλέξη Κούγια. Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, δεν γινόταν να μην το σχολιάσει.

Σ.Χ.: Μου αρέσει αυτό το λουκ, κύριε Κούγια, ομολογώ. Δεν σας έχω δει έτσι ξανά.

Α.Κ.: Και εμένα μου αρέσει.

Σ.Χ.: Σας πάει! Και έρχεστε ξανά στην εκπομπή, θα σας παρεξηγήσουν, θα νομίζουν ότι με συμπαθείτε στο τέλος, δεν ξέρω.

Α.Κ.: Δεν έχω κάτι, δεν σας αντιπαθώ.