Ευριδίκη Βαλαβάνη: «Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι ψευτοφουσκωτούληδες» -"Πετσόκοψε" τον Τριαντάφυλλο μετά το κράξιμο στον Βασάλο

Αυτό και αν είναι απάντηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευριδίκη Βαλαβάνη: «Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι ψευτοφουσκωτούληδες» -

Ο Τριαντάφυλλος έχει ξεκινήσει πολλά μέτωπα με παίκτες του Survivor All Star. Ανάμεσα στα μέτωπα αυτά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τον οποίο ο τραγουδιστής ξεκίνησε να κράζει πριν καν κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι. Αφορμή είχαν σταθεί κάποιες δηλώσεις του personal trailer.

Φυσικά, οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν αρκετά τον τραγουδιστή, ο οποίος ξέσπασε μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας φανερά τον εκνευρισμό του.

«Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα», έγραψε στο πρώτο story.

Ο εκνευρισμός του Τριαντάφυλλου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μάλιστα, ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία όπου σχολίασε: «Ειρωνεύτηκες την αλήθεια φίλε πανελίστα και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά να τα δίνεις στους security. Όσο για το 60% ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη! Όταν θα έρθεις, θα τρέξουμε όπου θες και θα σε πάω και στους μεγαλογιατρούς».

Δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις που έκανε στη συνέχεια για την τηλεθέαση, αλλά και τις δηλώσεις που ανέφερε μεταξύ άλλων «πανελίστας αποτυχημένος».

Η απάντηση της Βαλαβάνη στον Τριαντάφυλλο για τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν με το που αποχώρησε από το Survivor All Star και πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, πληροφορήθηκε για το γεγονός και ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γειά σου στον ΣΚΑΙ που την συνάντησε στο αεροδρόμιο δεν γινόταν να μην την ρωτήσει.

«Δεν έφαγα τίποτα στην πτήση της επιστροφής, έχει κλείσει το στομάχι μου. Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο μόλις μού έδωσαν το κινητό μου ήταν η αδερφή μου. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω, στο αεροπλάνο μού έλεγαν ότι είναι άδικο. Δεν ένιωθα ότι είμαι στο Survivor, ήταν σαν να το βλέπω απ’ έξω, έλεγα στον εαυτό μου “τι κάνεις εδώ;”», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις παραπάνω αναρτήσεις τους Τριαντάφυλλου και η απάντηση της είναι αποστομωτική: «Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει, τον στηρίζω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες».