«Μην ενθουσιαζόμαστε από το τέλειο περιτύλιγμα...» - Το πραγματικό πρόσωπο της Ναταλί Κάκκαβα

Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναταλί Κάκκαβα
Instagram / Ναταλί Κάκκαβα

Η Ναταλί Κάκκαβα είναι μία δημοσιογράφος η οποία δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της δημοσίως ακόμα κι αν ξέρει πως μπορεί να προκαλέσει με τις δηλώσεις της (δείτε εδώ την κατακραυγή της για τους συμμετέχοντες του Survivor All Star). Παρόλα αυτά, είναι το ίδιο σκληρή και με τον εαυτό της και δεν διστάζει να κάνει την αυτοκριτική της, ώστε εν τέλει να βελτιωθεί ως άνθρωπος (δείτε εδώ γιατί ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες).

Την Κυριακή 22/1, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της, τη μία με full make up, επαγγελματικά φώτα και φίλτρα και επεξεργασία, και την δεύτερη κατά την οποία ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της, αλλά δεν φοράει ίχνος μακιγιάζ και φαίνεται ξεκάθαρα το πραγματικό της πρόσωπο.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ναταλί Κάκκαβα

Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, θέλησε να δείξει πως πολλές φορές η εικόνα που δείχνει ο καθένας να μην είναι η πραγματική, αλλά δεν έχει καμία σημασία, διότι αυτό που μετράει στο τέλος είναι ο χαρακτήρας κάθε ανθρώπου, γιατί αυτός είναι που κάνει τα αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στη ζωή όλων, να αγαπήσουν τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους.

«Η άλλη πλευρά του εαυτού μου.. Με τέλειο makeup και μαλλιά και φυσικά τα κατάλληλα φίλτρα.. Τελικά τι έχει σημασία? Αυτό που βλέπουμε στην οθόνη μας ή ο χαρακτήρας που κρύβεται πίσω από την τέλεια επεξεργασμένη εικόνα.. Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί και να μην ενθουσιαζόμαστε από το τέλειο περιτύλιγμα.. Στο τέλος της ημέρας όσοι μας αγαπούν μας δέχονται για την αλήθεια μας..», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και έδειξε την αλήθεια της περνώντας το μήνυμά της.

Ναταλί Κάκκαβα
Instagram / Ναταλί Κάκκαβα

Ναταλί Κάκκαβα γιος
Instagram / Ναταλί Κάκκαβα