«Η τηλεόραση έχει γίνει βαρετή» - "Κόλαφος" ο Ηλίας Ψινάκης

Οι νέες δηλώσεις του για την συνεργασία με την Αννίτα Πάνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο βήμα στην τηλεόραση και αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος του. Μαζί του στον ρόλο της παρουσίασης θα βρίσκεται και η έμπειρη Αννίτα Πάνια (δείτε τον εδώ να ποζάρει ολόγυμνο για χάρη αυτού του βήματος). Πρόκειται να πραγματοποιήσουν ένα βραδινό σόου, το οποίο υπόσχεται πως θα χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου στο κοινό και, μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός που θα τους φιλοξενήσει προχώρησε και σε σχετική ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας την πρεμιέρα και τον πρώτο καλεσμένο.

«Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, έρχεται στο MEGA το «ΕΛΕΟΣ!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη να ενώνουν τις δυνάμεις και τις δυναμικές τους προσωπικότητες, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Πρώτος τους καλεσμένος είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, ο επί 14 χρόνια anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο οποίος δίνει μία ειλικρινή συνέντευξη. Μιλά για την τηλεοπτική του πορεία, τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.

Αποδεικνύεται άκρως ετοιμοπόλεμος και εντυπωσιακά ετοιμόλογος απέναντι στις εύστοχες και προβοκατόρικες ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών.

«Πριν γίνεις newscaster ήσουν και άνθρωπος;» τον ρωτά η Αννίτα με τον μοναδικό της τρόπο.

«Για ένα μικρό διάστημα έχω υπάρξει και άνθρωπος» είναι η αφοπλιστική απάντηση του Αντώνη Σρόιτερ.

Θα έχουμε μάλιστα την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τόσο την προετοιμασία της συνέντευξης, καθώς και όσα συνέβησαν αφού ολοκληρώθηκε. Και επειδή δεν θα μπορούσε να λείπει η διάδραση με τους τηλεθεατές, ακολουθεί ένα πολύ ιδιαίτερο «Podcast!», με την Αννίτα και τον Ηλία να δίνουν συμβουλές ζωής σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, το «ΕΛΕΟΣ!» έρχεται αργά και απολαυστικά, φέρνοντας το ενδιαφέρον παρασκήνιο στο λαμπερό προσκήνιο!», έγραφε η ανακοίνωση του καναλιού.

Οι νέες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για την συνεργασία με την Αννίτα Πάνια

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη νέα συνθήκη στη ζωή του διάσημου μάνατζερ, ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις στο περιοδικό Secret, εξηγώντας όλους τους λόγους για τους οποίους θέλησε να συνεργαστεί με την συγκεκριμένη γυναίκα, αναλύοντας την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση αυτό το διάστημα.

«Η τηλεόραση έχει γίνει βαρετή, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Όλο τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Εγώ πάντα γούσταρα τις καινούργιες ιδέες. Με το MEGA, συγκεκριμένα, πριν από πολλές δεκαετίες κάναμε προχωρημένα και καινούργια πράγματα. Όπως τους «Απαράδεκτους», το «Super Idol», που ήταν το πρώτο talent show και είχε τεράστια επιτυχία, το «Ήμουν κι εγώ στο κότερο» και το «Γηροκομείο» από το Youtube. Το MEGA έγινε MEGA κανάλι γιατί πάντα τολμούσε και ήταν μπροστά από την εποχή του», είπε αρχικά.

Ηλίας Ψινάκης

Και συμπλήρωσε: «Με την Αννίτα και με την ευλογία του MEGA αποφασίσαμε να κάνουμε ένα late night show διαφορετικό, που δεν έχει γίνει ποτέ έως τώρα. Μέχρι στιγμής σε τέτοιου είδους shows δεν έχουν δείξει παρασκήνιο. Επειδή έχω πάει σε πολλά late night shows, οι συζητήσεις που γίνονται στα καμαρίνια και η ετοιμασίες της εκπομπής έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Αν με ρωτάτε, έχουν πολύ πιο μεγάλο ενδιαφέρον από το ίδιο το show, το οποίο είναι μια κανονική συνέντευξη με τα ίδια πρόσωπα που ανακυκλώνονται όλα αυτά τα χρόνια. Οι καινούργιες και προχωρημένες ιδέες ή πάνε άπατες ή γράφονται στην ιστορία. Σίγουρα, δεν μένουν αδιάφορες. Αυτό θα το δούμε και θα το καταλάβουμε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00.10 στο MEGA».