«Δεν ήξερα ότι...» - Οι πρώτες δυσκολίες του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το μωρό στο σπίτι

Τι είναι αυτό που δεν είχε προβλέψει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ήξερα ότι...» - Οι πρώτες δυσκολίες του Δημήτρη Αλεξάνδρου με το μωρό στο σπίτι

Η Ιωάννα Τούνη και ο καλός της Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν μια εντελώς νέα ζωή και διαφορετική καθημερινότητα από τότε, που ήρθε στο κόσμο ο γιος τους και σίγουρα τίποτα δε θυμίζει πια στο παρελθόν τους.

Το ζευγάρι μετά τη γέννα ήρθε στην Αθήνα στο σπίτι του Αλεξάνδρου καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το κρατάνε στη μεγάλη πόλη με την οικογένεια του να ακολουθεί (δείτε εδώ το σώμα της Τούνη 12 ημέρες μετά τη γέννα).

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα που νιώθεις εκείνη τη στιγμή που πιάνεις για πρώτη φορά το μωράκι στα χέρια σου. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και χαιρόμουν για τους φίλους μου που έκαναν παιδάκια, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω το πώς είναι να έχεις το δικό σου.

Μέχρι τη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Δεν θέλω να το αφήνω, θέλω να το μυρίζω, να το δαγκώνω, να το φιλάω. Σου βγαίνει ένα συναίσθημα να του παρέχεις ασφάλεια και γενικά σου λείπει όσο και είσαι δίπλα του. Αυτά αισθάνομαι εγώ για αρχή.

Η ζωή μας έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο. Αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Κάναμε μωρό και χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτό. Θέλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα, κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν το γνωρίζει, το φτιάχνεις και πορεύεσαι με ευτυχία και χαμόγελο. Εγώ άλλαξα την πρώτη πάνα. Σίγουρα αλλάζω πάνες και μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σε κατουράει ο γιος σου», είχε πει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όσο λοιπόν ο Δημήτρης κάνει δηλώσεις μέσα από τα social media του αλλά και σε κάμερες, η Ιωάννα παραμένει στο σπίτι με το μωρό, με τον ίδιο να ''πιάνεται'' από την κάμερα του Breakfast at star τη Δευτέρα 23/1 περιγράφοντας για άλλη μία φορά τα μοναδικά του συναισθήματα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το γιο του

«Θα καταντήσω γραφικός αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται.

Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου… αλλά να σου πω κάτι; Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.