Αποκλειστικό: Η κίνηση της Κόνι Μεταξά όταν πήρε χαμπάρι τους φωτογράφους

Επιβεβαιώθηκαν όσα λέγονται για εκείνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2022 (δείτε εδώ αδημοσίευτα βίντεο από τον γάμο τους) κι από τότε είναι αχώριστοι! Το ζευγάρι, παρά το γεγονός πως η τραγουδίστρια είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζώη.

Οι φορές που οι φωτογράφοι τους τσακώνουν μαζί είναι μετρημένες στα δάχτυλα και μια από αυτές ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η κάμερα του Youweekly.gr «έπιασε» το ερωτευμένο, νιόπαντρο ζευγάρι στην πλατεία της Κηφισιάς να συνομιλεί με φίλους.

Και οι δυο casual ντυμένοι. Η Κόνι με ατημέλητο μαλλί και άβαφη. Απόλαυσαν τον καφέ τους κι ένα τοστ που το έφαγαν στο χέρι.

Ο φωτογράφος μας απαθανάτισε και τους δυο ενώ στο τέλος, όταν η Κόνι Μεταξά πήρε χαμπάρι της ύπαρξη της κάμερας έστειλε ένα γλυκό φιλί, πράγμα που επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τα τόσο καλά λόγια που ακούγονται για εκείνη από όσους την γνωρίζουν. Ότι είναι δηλαδή γλυκιά και αληθινοί.

Στη Γλυφάδα Μεταξά & Καπότσης

Κόνι Μεταξά μάριος καπότσης

Κόνι Μεταξά σπίτι

«Ο Μάριος Καπότσης μου έκανε δύο προτάσεις γάμου και στην δεύτερη τον χαστούκισα»

Η Κόνι Μεταξά πριν από λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «After Dark» όπου "άνοιξε" την καρδιά της στον Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις τις δύο προτάσεις γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης, αλλά και για την ημέρα του γάμου τους.

«Έγινε η ελληνική τελετή στην εκκλησία που φυσικά ήθελε ο Μάριος, το παραδοσιακό και εγώ ήθελα… τα φιλαράκια! Είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μου από την Αμερική για να κάνουμε τα pre-wedding πάρτι. Πραγματικά, άμα μας έβλεπες, όλοι με σκισμένα πουκάμισα γιατί έσκισα τα πουκάμισα σε όλους. Κάποια στιγμή μου την βάρεσε, ρε παιδί μου, και άρχισα να σκίζω πουκάμισα! Όλων των καλεσμένων, σε όλα τα αγόρια.

Ο κουμπάρας μου φόραγε μιας πολύ ακριβής μάρκας σετ, πάνω κάτω, του το έσκισα και η γυναίκα του μάζευε τα κουμπιά από την παραλία ένα ένα. Δεν θυμάμαι από που ξεκίνησε. Το έκανα σε έναν, έκανα μία χρατς και λέω «αχ αυτό ήταν τέλειο» και μετά πήγα και το έκανα σε όλους τους καλεσμένους. Δεν ήταν ούτε ένας άντρας με κλειστό πουκάμισο. Το ζήσαμε πάρα πολύ, χωρίς άγχος και ήμασταν πραγματικά σαν καλεσμένοι και εμείς. Κάτι που δεν το έχω ξανακούσει από κανένα άλλο ζευγάρι. Ότι δεν είχαμε ξανακάνει, το κάναμε εκείνο το βράδυ.

Άλλαξα στην εκκλήσία, στην παραλία, στην είσοδο και μετά στο πάρτι τέσσερις φορές. Το τέταρτο όμως είχε μια ουρά και το έσκισα άρα ήταν σαν πέμπτο. Και μετά κυκλοφορούσα με μια τρύπα τεράστια που φαινόταν από μέσα το βρακί μου! Σε όλο το πάρτι! Χιλιάδες άλλα πράγματα πήγαν λάθος εκείνη την ημέρα γιατί δεν είχα πάρει βοήθεια, παρά μόνο εκεί την ίδια μέρα, και τα είχα κάνει όλα μόνη μου.

Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή στην εκκλησία, εγώ έφυγα χωρίς τον Καπότση, γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι και έφυγα. Επίσης ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε έφυγες και ο Μάριος πού είναι; πρέπει να γυρίσεις πίσω. Γύρισα στην πίσω εκκλησία υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα γιατί δεν ήξερα που είχε πάει», κατέληξε η Κόνι Μεταξά.

«Μου έκανε δύο προτάσεις γάμου ο Μάριος Καπότσης. Επειδή είναι παραδοσιακός μου έκανε πρόταση αρραβώνα. Πήρα δύο δαχτυλίδια, αυτό είναι το φανταστικό. Τη δεύτερη φορά αυτό που έγινε και είναι αστείο, είναι ότι τον χαστούκισα. Ο λόγος είναι ότι ήταν μεγάλο το δαχτυλίδι. “Γιατί πήρες τόσο μεγάλο δαχτυλίδι;” του είπα, ότι ξοδεύτηκε».