Έχει αποφασίσει να αφιερωθεί σε αυτό - Το οριστικό επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η ανάρτηση του στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
official_danos_ga - instagram
official_danos_ga - instagram

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο, που γνωρίσαμε το 2017 μέσα από τη συμμετοχή του Survivor και από εκεί και στο εξής οι επιλογές του εξακολουθούν και τον κάνουν πολύ αγαπητό στον κόσμο.

Ο επιχειρηματίας δε θέλει να συνδέσει το όνομα του μόνο με το ριάλιτι, καθώς έχει πολλές και διαφορετικές ασχολίες, που τον εκφράζουν και θα ήθελε να δώσει σε αυτές την ενέργειά του (δείτε εδώ τη σπόντα του Ατζούν στον Αγγελόπουλο).

«Ναι το είδα το trailer, είναι φυσιολογικό να ανοίγει ένα trailer με ένα παίκτη, που νίκησε. Δε γίνεται και δε θέλω να συμμετέχω. Το έχω εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου. Ο κύκλος έχει κλείσει τότε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά. Είναι τιμή για εμένα που με δείχνει στο trailer. Δε γίνεται...αλλά όχι να αφήνεται αν εννοηθεί μετά από ένα trailer ότι θα πάω, ενώ έχω βγει και έχω απαντήσει», είχε πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Έτσι λοιπόν, αφού ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει, πως δε θέλει να συμμετέχει στο survivor all star απασχολεί ακόμα και αν δεν το επιθυμεί μέσα από τη γυναίκα, που έχει στο πλευρό του, με πολλούς να δηλώνουν πως είναι η σχέση του.

Το επάγγελμα που λείπει στο Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο ίδιος ωστόσο δεν κάνει δηλώσεις και προτιμάει να δημοσιεύει στα social media του υλικό από τα αγαπημένα του

sports, με τη θάλασσα και τη Σκιάθο να είναι ένα από αυτά.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 22/1 τον είδαμε να μοιράζεται με όλους τι είναι αυτό, που του λείπει και τι θα ήθελε να κάνει στη ζωή του, ό,τι και αν συμβεί!

Αγγελόπουλος Επάγγελμα
official_danos_ga - instagram