Τριαντάφυλλος: "Δίκασε" την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μία φωτογραφία - Η απάντησή του μετά τις δηλώσεις της

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τριαντάφυλλος, παρόλο που δεν θα συμμετέχει στο Survivor All Star, όπως εξήγησε, ασχολείται πολύ με όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και οι αναρτήσεις του το τελευταίο διάστημα είχαν πάρει φωτιά. Στο στόχαστρο του ίδιου βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τον οποίο χαρακτήρισε ως αποτυχημένο πανελίστα, ενώ τον "άδειασε" γενικότερα για την αδυναμία του να κάνει πιο ενδιαφέρον το σόου. Μέχρι και ντόπα τον κατηγόρησε ότι πήρε.

Μόλις, λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το παιχνίδι, οι δημοσιογράφοι άρχισαν να την ρωτούν γοα την άποψή της σχετικά με την όλη συμπεριφορά του τραγουδιστή προς τον σύντροφό της (ή και όχι), η ίδια έδωσε μία αποστομωτική απάντηση.

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει, τον στηρίζω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες», είπε χαρακτηριστικά.

Και, φυσικά, ο ίδιος δεν μπόρεσε να το αφήσει να περάσει ασχολίαστο και θέλησε να δώσει κλείσει το θέμα με μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία του που δείχνει το σώμα του και την σχολιάζει ειρωνικά.

«Ένας ψευτοφουσκοτούλης κάπου στην μακρινή Αυστραλία !!! Λίγο θόλος γυρίζω αλλά οκ», σημείωσε στην λεζάντα στο προφίλ του.

Τριαντάφυλλος
Instagram / Τριαντάφυλλος