«Να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι, να το βερνικώσεις κιόλας;» - Ασυγκράτητος ο Γιώργος Λιάγκας για Μπο, Καρολίνα & Πρίαμο

«Εγώ μια γυναίκα που με έχει κερατώσει δεν θέλω να τη δω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι, να το βερνικώσεις κιόλας;» - Ασυγκράτητος ο Γιώργος Λιάγκας για Μπο, Καρολίνα & Πρίαμο

Το φιλί του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα έχει προκαλέσει σάλο σε όλο τον κόσμο που παρακολουθεί το Survivor All Star και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολιάστο από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είχε περίεργη διάθεση σήμερα (23/1), αφού από τη μία αποκάλυψε μία "βόμβα" για δύο παρουσιάστριες που το παίζουν φίλες, αλλά βρίζονται κανονικότατα και από την άλλη σχολίαζε το κέρατο του Μπο από την Καρολίνα, με τον πιο έντονο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, φαίνεται να υποστηρίζει την άποψη πως μπορεί όλο αυτό να είναι στημένο, μιας και δεν πιστεύει ότι μπορεί να ερωτεύτηκε την παίκτρια τόσο πολύ μέσα σε ένα μήνα (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση του Μπο με άλλη κοπέλα πριν μαθευτεί το ειδύλλιο), αλλά στάθηκε περισσότερο στην πιθανότητά του να πάει και εκείνος στον Άγιο Δομίνικο, με την ατάκα του να αφήνει άναυδους όλους στο πάνελ.

"Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας για τον Μπο, την Καρολίνα και τον Πρίαμο

«Οι περισσότεροι λένε ότι είναι στημένο, ότι δεν είναι δυνατόν ο Μπο να τα έφτιαξε πριν από ενάμισι μήνα, να ερωτεύτηκαν τόσο πολύ, η Καρολίνα δεν κρατήθηκε και τα έφτιαξε με τον Πρίαμο, ο οποίος είναι κολλητός του Μπο, ο Πρίαμος τα είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου που μπαίνει στο παιχνίδι και όλοι εικάζουμε ότι και ο Μπο θα μπει στο παιχνίδι. Αν αυτό δεν είναι στημένο, τότε είναι το πιο ευφάνταστο σενάριο που έχει φτιάξει η ίδια η ζωή.

Πόσο εύκολο είναι για έναν άντρα που πιάνει τη σύντροφό του να τον απατά με τον κολλητό του φίλο, να βγαίνει σε μία πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπή και να λέει ότι το έφαγα το κέρατο. Και μάλιστα ένας άντρακλας όπως είναι ο Μπο, δεν είναι εύκολο. Και ότι μπορεί να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Τι να πας; Να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι, να το βερνικώσεις κιόλας;», αναρωτήθηκε.

Γιώργος Λιάγκας

«Βγάζει τραγούδι, δεν αποκλείει να πάει στον Άγιο Δομίνικο και ξαφνικά τα έφτιαξε ο κολλητός του με τη σύντροφό του, που τα είχε φτιάξει αυτός πριν από ενάμισι μήνα... Εγώ μια γυναίκα που με έχει κερατώσει δεν θέλω να τη δω. Εγώ αν ήμουν ο Ατζούν θα έτριβα τα χέρια μου. Δεν πήγαινε καλά το παιχνίδι φέτος και ξαφνικά…», κατέληξε ο παρουσιαστής.