Survivor All Star: «Αυτό θα είναι το τίμημα! Θα γυρίσουν και...» - Τα σχόλια της Μαίης Εμμανουηλίδου για Καλύβα & Πρίαμο 

«Την παραγωγή σίγουρα δεν τη συμφέρει επί της ουσίας να σταματήσει όλο αυτό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Αυτό θα είναι το τίμημα! Θα γυρίσουν και...» - Τα σχόλια της Μαίης Εμμανουηλίδου για Καλύβα & Πρίαμο 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 23/01 η Μαίη Εμμανουηλίδου. Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις εξελίξεις στο reality, μετά τα επίμαχα πλάνα με πρωταγωνιστές την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ την αντίδραση του Μπο).

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο. Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω, αλλά ναι συνέβη», απάντησε η Καρολίνα στο συμβούλιο του νησιού και όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για ποιο λόγο, εξήγησε: «Έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και απλά έτυχε και βρεθήκαμε. Δεν έχει ξανασυμβεί».

Τα σχόλια της Μαίης Εμμανουηλίδου για Καλύβα - Πρίαμο

«Δε νομίζω να ξέρουν ακριβώς οι παίκτες τι χαμός γίνεται έξω. Αυτό το σκηνικό που έγινε με την Καρολίνα και τον Μάριο δεν ξέρω αν γνωρίζουν ακριβώς τα παιδιά τι είδαμε εμείς έξω. Πάντως, την παραγωγή σίγουρα δεν τη συμφέρει επί της ουσίας να σταματήσει όλο αυτό» είπε αρχικά η Μαίη.

Αναφορικά με τα σχόλια στο Twitter και την απουσία ποινής στο φημολογούμενο ζευγάρι, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην έφαγαν ποινή αλλά η πραγματική ποινή έρχεται στην έξω ζωή. Θα γυρίσουν και θα δουν πράγματα που έχουν σχολιαστεί για αυτούς πολύ σκληρά και αυτό θα είναι το τίμημα».

Από τη πλευρά του, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Πιστεύεις ότι αυτοί φέτος δεν έχουν κινητά, όπως είχαν πολλοί από εσάς πέρσι; Κάποιοι από εσάς πέρσι είχαν κινητό 24/7 άρα έβλεπαν τι γινόταν».

«Δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor All Star αλλά αν χτυπήσει το τηλέφωνο θα το σκεφτώ. Έχω κάνει τα επιχειρηματικά μου σχέδια αλλά, αν χτυπήσει, βλέποντας και κάνοντας. Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, βλέπουμε μία ανθρωποφαγία και είμαστε κι ακόμα στην αρχή. Είναι πολύ στρατηγικό, δεν ξέρω αν θα σου αφήσει κάτι θετικό όλο αυτό», πρόσθεσε η Μαίη Εμμανουηλίδου.