Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Οριστική ρήξη στη σχέση τους - Σούσουρο με την κίνηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Καλά πήγε αυτό...

Οριστική ρήξη στη σχέση τους - Σούσουρο με την κίνηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου
News 23.01.2023 19:55
Από Youweekly Team

Η ρήξη στη σχέση της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχει σχολιαστεί εκτενώς τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα από τότε που αποχώρησε η δεύτερη από το GNTM, η οποία έφερε το θέμα αυτό ξανά στην επικαιρότητα, με αφορμή την αποκάλυψη ότι δεχόταν μπούλινγκ από τη πρώτη κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής τους συνύπαρξης στο ριάλιτι μόδας.

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική και ή θα τα κατάφερνα ή όχι στο μόντελινγκ, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είχα άγχος γι΄αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα.

Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν», είχε πει χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια, δηλώσεις που φυσικά πήραν τεράστια έκταση.

Οριστική ρήξη στη σχέση Καγιά - Παπαγεωργίου

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες συζητιέται αρκετά το θέμα follow - unfollow, με αφορμή το γεγονός ότι η Σοφία Χατζηπαντελή σταμάτησε να ακολουθεί την Βίκυ Καγιά. «Mε τη Σοφία Χατζηπαντελή δε μιλάω αλλά δε μιλάγαμε και ποτέ, είχαμε τυπική επαγγελματική σχέση… Μικρά παιδιά 25 χρονών… ο καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Τα νέα παιδιά διαχειρίζονται τα social media με διαφορετικό τρόπο από εμάς τους μεγαλύτερους», είχε πει χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Λίγες μέρες όμως μετά τις δηλώσεις αυτές, η δεύτερη κάνει unfollow με την σειρά της τον Δημήτρη Σκουλό (δείτε εδώ την αντίδρασή του) αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο εκείνη συνεχίζει να την ακολουθεί κανονικά.

Οριστική ρήξη στη σχέση Καγιά - Παπαγεωργίου 

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν με απασχολεί...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στη φημολογούμενη παρουσίαση του Shopping Star από την Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τέλος η Καγιά από την τηλεόραση; Η ανακοίνωση της μετά τον τελικό του GNTM 5

Share