Άρης Τσάπης: «Ήταν λογικό να συγκινηθώ όταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις του "Θανάση" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί"

Όλα όσα είπε στην κάμερα του Mega Καλημέρα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άρης Τσάπης: «Ήταν λογικό να συγκινηθώ όταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις του

Το πρωί της Δευτέρας (23/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Άρη Τσάπη. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία «Ευτυχισμένοι μαζί» πριν από λίγα 24ωρα παντρεύτηκε την αγαπημένη του.

Ο Άρης Τσάπης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1994 στην Αλβανία, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Είναι γνωστός για τους ρόλους του στην κωμική τηλεοπτική σειρά των Βασίλη Θωμόπουλου και Παναγιώτη Κούτρα (Οι Συμμαθητές (2014-2015)", και ως Αχιλλέας στην κοινωνική κινηματογραφική ταινία του Κώστα Καπάκα "Uranya (2006)", στην οποία ήταν υποψήφιος για το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Έχει εμφανιστεί επίσης, σε διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας γάλακτος.

Ο ίδιος, πλέον μπορεί να μην ασχολείται με την υποκριτική, αλλά η δουλειά αυτή τον έχει στιγματίσει και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως θέλησε να κάνει την πιο σημαντική κίνηση της ζωής του πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός διατηρεί σχέση εδώ και χρόνια με την Ειρήνη Ξυπνητού και έχουν μαζί ένα παιδί (δείτε το εδώ), και οι τρεις τους μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα τους στο Tik Tok.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λοιπόν, βρέθηκε στη θεατρική παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” και κατά τη διάρκεια αυτής, ο ίδιος βρήκε την ευκαιρία να κάνει πρόταση γάμου στη σκηνή κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Το Σάββατο 21/1 ο γάμος αυτός έγινε πραγματικότητα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά. Η υπέρλαμπρη νύφη έφτασε με βιολιά και νταούλια στο πλευρό του καλού της, την ώρα που εκείνος κρατούσε στην αγκαλιά το παιδί τους.

Φυσικά, δεν έλειπαν από το πλευρό τους τα αγαπημένα τους άτομα, οι γονείς τους, οι φίλοι τους και οι υπόλοιπο συγγενείς τους.

Άρης Τσάπης γιος

Άρης Τσάπης γονείς

Άρης Τσάπης παντρεύτηκε

Άρης Τσάπης γυναίκα

Άρης Τσάπης οικογένεια

Άρης Τσάπης σύζυγος

Άρης Τσάπης γάμος

Οι πρώτες δηλώσεις του Άρη Τσάπη μετά τον γάμο του

Η κάμερα της εκπομπής του mega και η δημοσιογράφος, Βασιλική Μπασιούρη βρέθηκαν στον Πειραιά και μετά το τέλος του μυστηρίου εξασφάλισαν τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού, μετά τον θρησκευτικό γάμο.

«Πήγαν όλα όπως τα είχαμε οργανώσει, ο Θεός μας έκανε την χάρη και πήγαν όλα μία χαρά. Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή την ημέρα, την οργανώναμε, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», είπε η σύζυγος του Άρη Τσάπη, ενώ έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Και εκείνος πρόσθεσε: «Ήταν λογικό να συγκινηθώ όταν ήρθε η σύζυγός μου, με τέτοια σύζυγο ήταν αναμενόμενο. Είμαστε σαν παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια».