Τροχαίο για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου - Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Τι έχει συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τροχαίο ατύχημα είχαν τα ξημερώματα της Τρίτης 24/1 ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου στο κέντρο της Αθήνας. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Open, Ανοιχτή επικοινωνία.

Τι συνέβη στο τροχαίο Μανωλίδου - Άδωνι

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με τη Σουρή.

Από το τροχαίο στα οχήματα σημειώθηκαν υλικές ζημιές, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Η συνδρομή της Τροχαίας, μάλιστα, δεν κρίθηκε αναγκαία, καθώς οι δυο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι κάθε δυσκολία την περνάει μαζί, αφού ο έρωτας του είναι δυνατός μέχρι και σήμερα, γεγονός που έχουν αποδείξει και οι πρόσφατες δηλώσεις της Ευγενίας Μανωλίδου.

Ο κακός χαμός που επικράτησε λίγες ημέρες νωρίτερα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε την απάντηση του ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα όσα ακούγονται σχετικά με τα οικονομικά του και την Ευγενία Μανωλίδου. Είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο Υπουργός στην σύζυγο του και δεν διστάζει να της το δείχνει και δημόσια, όπως όταν της ευχήθηκε (δείτε την εδώ).

Μία ανάρτηση με κοινές φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου από το Νταβός έκανε το πρωί της Παρασκευής (20/1) ο Άδωνις Γεωργιάδης στους λογαριασμούς του στα social media, θέλοντας, να αποστομώσει όποιον είπε για αυτόν και την αγαπημένη του, ότι τρώνε χρήματα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε στην Ελβετία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο μίας σειράς συναντήσεων με επιχειρηματικούς παράγοντες για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση και στα αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, για τα έξοδα της οποίας υποστήριξαν ότι έγιναν από το κράτος.

«Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή δουλειά. Επιστρέφουμε.

Υγ: για να μην διαβάζω ανοησίες πάντα τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνουμε εμείς και όχι το Κράτος. Συγγνώμη που το διευκρινίζω αλλά έχω βαρεθεί την τοξικότητα» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή...

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis on Thursday, January 19, 2023