«Μία υιοθεσία είναι ευλογία...» - Η αποκάλυψη του Χατζηγιάννη για τα προσωπικά του 1,5 χρόνο μετά την Μακρυπούλια

«Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μία υιοθεσία είναι ευλογία...» - Η αποκάλυψη του Χατζηγιάννη για τα προσωπικά του 1,5 χρόνο μετά την Μακρυπούλια

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην υιοθεσία δηλώνοντας πω είναι "υπέρμαχος της οικογένειας"

Οι δηλώσεις του Χατζηγιάννη για τα προσωπικά του

«Πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα», είπε αρχικά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω να μαγειρεύω, ούτε με ενδιαφέρει. Και τοστ να σου φτιάξω, δεν θα το φας. Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και προσπαθώ να γίνω καλύτερος στα επιτραπέζια. Θα με ενδιέφερε υπό συνθήκες η τηλεόραση».

Μετά το χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια που έχει γνωστός τον Αύγουστο του 2021 (δείτε το λόγο που έδωσε το τέλος μετά από 12 χρόνια), δεν έχει βγει στη δημοσιότητας τίποτα σχετικά με την προσωπική του ζωή και αν έχει κάποια νέα σχέση.

Βέβαια, καλεσμένος στο Πρωινό, είχε αναφέρει πως ποτέ δεν έχει τα προσωπικά του, δηλώνοντας πως αν συμβεί κάτι, θα το δείξει...

«Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι προφανώς και θα το δείτε, δε νομίζω ότι κρύβομαι. Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας… Είσαι σε μία ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς μόνος σου ή αν θα βρεις μία σύντροφο, έναν άνθρωπο να περάσεις το υπόλοιπό της ζωής σου μαζί του. Ό,τι φέρει η ζωή.

Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε και καλά και να είμαστε ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, η εξίσωση δεν είναι τόσο εύκολη.

Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μία σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, δεν φέρνω αντίσταση στην οποιαδήποτε σχέση», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Να έχει μια ευρεία καλλιέργεια», είπε για τα στοιχεία που θα ήθελε να έχει η σύντροφός του.