«Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις, ξεχύθηκαν όλοι οι παντελονάτοι!» - Το ξέσπασμα του Αγγέλου στις δηλώσεις του Βέρτη για τους gay

«Κάτι λέει και για τον...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις, ξεχύθηκαν όλοι οι παντελονάτοι!» - Το ξέσπασμα του Αγγέλου στις δηλώσεις του Βέρτη για τους gay

Μια παλιότερη συνέντευξη του Νίκου Βέρτη στο περιοδικό People διέρρευσε από το 2014 με τον αγαπημένο τραγουδιστή να μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και το πως αισθάνεται ο ίδιος με τον εαυτό του (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη).

Γενικότερα ο Βέρτης δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή όλα αυτά τα χρόνια και έτσι πριν από σχεδόν από μία δεκαετία είχε μπει στη διαδικασία να ξεκαθαρίσει εάν έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Και αφού η εποχή έχει αλλάξει και η συνέντευξη βγήκε ξανά στο φώτα της δημοσιότητας είδαμε κάποιους να ξεσπάνε με τις δηλώσεις του Βέρτη και πιο συγκεκριμένα τον Αργύρη Αγγέλου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο ηθοποιός θεώρησε άστοχες τις απαντήσεις και αφού σχολιάστηκε το απόσπασμα του στο Πρωινό την Τρίτη 24/1 στη συνέχεια το λόγο πήρε και ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας:

«Συγγνώμη, αλλά εδώ έχει δίκιο ο Αγγέλου. Για μένα ήταν λάθος η απάντηση του Νίκου. Θα ‘πρεπε να πει: και ποιον αφορά αυτό, είμαι ό,τι θέλω να είμαι. Τώρα το να βγαίνει και να λέει είμαι παντελονάτος, αν ήμουν gay θα το ‘λεγα και δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα ή ότι κόντεψα έναν να τον δείρω…», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι δηλώσεις του Αργύρη Αγγέλου σε παλιότερη συνέντευξη του Νίκου Βέρτη

«Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει.

Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες… ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου» είπε ο Αργύρης Αγγέλου.