Βουγιουκλάκη & Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τον είχε σε καδράκι πάνω από... - Απίστευτη αποκάλυψη για τη σχέση τους

Και όμως συνέβη...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι ένα από τα πρόσωπα, που αν και έχουν φύγει από τη ζωή εξακολουθούν και απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς διαρρέουν άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή της ακόμα και τώρα.

Η ηθοποιός διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με λίγα άτομα του χώρου, ωστόσο όσα είναι σήμερα εν ζωή μιλάνε με τα καλύτερα για εκείνη σε συνεντεύξεις τους, όπως ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Σίγουρα είχε παράπονα κι έφυγε με τον καημό ότι ίσως δεν την δέχτηκαν ως τη μεγάλη θεατρίνα. Πήγε μία κυρία στο καμαρίνι της, της τσίμπησε το μάγουλο λέγοντας “αχ, Αλίκη μου, τι όμορφη που είσαι” και εκείνη έπαθε υστερία. Δεν ήταν απλώς νοικοκυρά, δεν της ταίριαζε αυτή η λέξη. Ήταν η καλή οικοδέσποινα. Ο χαμός της Αλίκης είναι μία πληγή που δεν έχει κλείσει ακόμα μέσα μου», είχε τονίσει ο Δελαπόρτας για το παράπονο της Αλίκης.

Η Βουγιουκλάκη λοιπόν δεν διαγράφεται τόσο απλά, αφού πάντα τη θυμόμαστε μέσα από τις ταινίες της, που παίζονται σε επανάληψη, αλλά και από όσα αποκαλύπτουν φιλικά της πρόσωπα.

Ένα ακόμη από αυτά είναι και ο Νίκος Μουρατίδης, που τη γνώριζε πολύ καλά και μέσα από τις δηλώσεις του στο Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή 22/1 αποκάλυψε μια ασύλληπτη κίνηση της Βουγιουκλάκη σχετικά με τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση (δείτε εδώ με ποιον δημοσιογράφο ήταν μαζί και διέρρευσε μετά το θάνατό της).

Η αποκάλυψη για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

«Έχω συνεργαστεί με την Αλίκη. Μια φορά ήμασταν σπίτι της και συζητούσαμε για δουλειές στην κρεβατοκάμαρα. Σηκώνομαι κάποια στιγμή να πάω στην τουαλέτα και μπήκα στη δικιά της. Είχε καδράκι τη φωτογραφία της με τον τότε πρίγκιπα διάδοχο πάνω από τη λεκάνη! Της λέω “το ότι θα έβλεπα φωτογραφία σου με τον βασιλιά πάνω από την (…) δεν θα το περίμενα”.

Όταν έμαθε για την Βουγιουκλάκη η Φρειδερίκη τον έστειλε στον Έβρο, για να ξεκόψει από την ηθοποιό, μην τυχόν και γίνει σοβαρό το θέμα, γιατί αυτός είχε τσιμπηθεί μαζί της», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.