«Ξέρεις που είμαι;» - Αδιανόητο περιστατικό με το τηλεφώνημα του Άγγελου Λάτσιου στη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Το σήκωσε κανονικά η παρουσιάστρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ξέρεις που είμαι;» -  Αδιανόητο περιστατικό με το τηλεφώνημα του Άγγελου Λάτσιου στη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Είναι γεγονός, πως η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο αυθόρμητες Ελληνίδες παρουσιάστριες και αυτό ίσως είναι και ένα από τα μυστικά της χρόνιας επιτυχίας της στην τηλεόραση.

Εκτός του ότι εκφράζει πάντα την άποψη της χωρίς δεύτερη σκέψη σε ό,τι αφορά τα θέματα της εκπομπής της συχνά τη βλέπουμε να μοιράζεται και πιο προσωπικές της ιστορίες με τις περισσότερες να έχουν να κάνουν με την οικογένειά της.

Την Τρίτη 24/1 και ενώ η Ελένη Μενεγάκη ήταν λίγα λεπτά από το λήξη της εκπομπής της Ελένη, την είδαμε να απασχολεί αυτί τη φορά με τον πρωτότοκο γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Άγγελος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωσε από το σχολείο, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια του για αυτό και τελικά έμεινε στην Ελλάδα (δείτε εδώ αν εγκρίνει η Ελένη την κοπέλα του γιου της).

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ. Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να ενσωματωθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια τον έχει με μεγάλη της χαρά κοντά της, ωστόσο την Τρίτη 24/1 έγινε και στο κοινό αντιληπτό, πως ο Άγγελος έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά και ίσως δεν έχει πάντα την αίσθηση του χρόνου, αφού την πήρε τηλέφωνο ενώ ήταν στον αέρα και εκείνη ασφαλώς και το σήκωσε.

Το τηλεφώνημα του Άγγελου Λάτσιου στην Ελένη Μενεγάκη

«Παιδί μου, παιδί μου, γιε μου, θυμάσαι ότι η μανούλα εργάζεται; Εσύ, καλά είσαι! Εγώ πού είμαι, ξέρεις; Στο Mega το καλό! Περίμενε, να κλείσω και θα τα πούμε. Τι να κάνουμε; Οικογενειακά! Έστω και στο τέλος της εκπομπής μπορούν να συμβούν.