Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Να του πάρουμε ένα μαντήλι για να κλάψει» - Η αιχμηρή απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αλέξη Κούγια 

Συνεχίζεται η μεταξύ τους κόντρα

«Να του πάρουμε ένα μαντήλι για να κλάψει» - Η αιχμηρή απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αλέξη Κούγια 
News 24.01.2023 19:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στον Αλέξη Κούγια θέλησε να απαντήσει το μεσημέρι της Τρίτης 24/1 η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της σε συνέχεια των δηλώσεων που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος για την υπόθεση του ψευτογιατρού, όπου ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος "δεν έχει μαντήλι για να κλάψει".

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη αυτή υπόθεση και μετά από την προβολή ενός σχετικού ρεπορτάζ, θέλησε να δώσει την δική της αφοπλιστική απάντηση.

Η αιχμηρή απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αλέξη Κούγια

«Πρέπει να κάνουμε μία εκπομπή, να μαζέψουμε χρήματα, να αγοράσουμε ένα μαντήλι στον φυσικοθεραπευτή, να του το στείλουμε να κλάψει. Γιατί δεν έχει μαντήλι να κλάψει – είπε ο κύριος Κούγιας – στο φτωχόσπιτό του στα Καλύβια, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κτηματολογίου και όχι κάποιες συκοφαντίες πολύ κακών δημοσιογράφων όπως εμείς, έχει αποκτηθεί το οικόπεδο με τρεις δωρεές πολιτών», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Βρήκαμε λοιπόν την οικογένεια που έκανε την πρώτη δωρεά του οικοπέδου. Νευρολογική νόσο η καημένη η γυναίκα που πέθανε. Έχουν πουληθεί 4 οικόπεδα και συνολικά η οικογένεια υπολογίζει ότι έδωσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο μισό εκατομμύριο ευρώ με βάση τα οικόπεδα που πούλησε, για να κάνει όλες τις θεραπείες με βάση τις οποίες θα γινόταν καλά όπως τους έλεγε ο φυσικοθεραπευτής» ανέφερε από το ρεπορτάζ της η Γιώτα Κηπουρού.

«Πήγαινε και μαζί τους διακοπές. Έτσι μου μετέφεραν οι κόρες της γυναίκας που πέθανε, ότι με το πρόσχημα ότι πρέπει να είναι δίπλα στη μητέρα τους και να την προσέχει τους ακολουθούσε στα πεντάστερα ξενοδοχεία. Και φυσικά τις διακοπές τις πλήρωνε η ίδια η οικογένεια» προσθέτει στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Και ποια είσαι εσύ κυρά μου; Τι είσαι εσύ;» - Η "επίθεση" του Αλέξη Κούγια στην Στεφανίδου μπροστά στις κάμερες

«Φόνισσες, βιαστές, παιδοβιαστές δεν υποστηρίζουμε και δεν...» - Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Κούγια

Share