«Θα έλεγα πράγματα, αλλά ο Δημήτρης είναι φίλος μου...» - Ασύλληπτο άδειασμα από τον Μικρούτσικο για την Τούνη

Σχετικά με όσα δημοσιεύει για το μωρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Πρωτόγνωρες στιγμές ζει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό έχουν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και όπως είναι φυσικό από εκεί και μετά η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά.

Το ζευγάρι για την ώρα παραμένει στην Αθήνα, εκεί όπου έχει το σπίτι του ο Δημήτρης καθώς παράλληλα τρέχουν τα επαγγελματικά του και θα πρέπει να είναι παρών για όσο χρειαστεί (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Αλεξάνδρου για την αυπνία).

Η Ιωάννα λοιπόν, όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις της στο instagram περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι με το μωρό, ωστόσο αρχίζει να παραπονιέται με το κομμάτι του ύπνου, αφού το μωρό ξυπνάει συνέχεια.

«Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε. Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά. Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε», είχε πει η Ιωάννα Τούνη.

Το απόσπασμα λοιπόν με τα παράπονα της Ιωάννας σχετικά με το κομμάτι της αυπνίας, που την ταλαιπωρεί προβλήθηκε την Τρίτη 24/1 στο Super Kατερίνα με την ομάδα να σχολιάζει την καθημερινότητα του ζευγαριού και κυρίως του πρώην συνεργάτη τους, Δημήτρη. Το λόγο πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν στο όριο για ένα αιχμηρό σχόλιο, το οποίο εν τέλει δεν έκανε σεβόμενος τη σχέση του με τον Αλεξάνδρου.

Το έντονο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Ιωάννα Τούνη

«Ο Δημήτρης, επειδή είναι φίλος μου και τον εκτιμώ και τον αγαπώ, μου επιβάλλεται μέσα μου να μη μιλήσω. Αν ο Δημήτρης δεν ήταν φίλος μου, θα έλεγα πράγματα… δε νομιμοποιούμαι να πω αυτό που σκέφτομαι. Το κρατάω για μένα και ο νοών νοείτο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.