«Πέσαμε στην παγίδα...» - Ο Αγγέλου γύρισε τη μπιφτέκα μετά τα ''καρφιά'' του για τον Νίκο Βέρτη

Σχετικά με τις δηλώσεις του τραγουδιστή περί ομοφυλοφιλίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια μεγάλη παρεξήγηση έχει γίνει σχετικά με τη συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Νίκος Βέρτης στο περιοδικό People το 2014 με τον τραγουδιστή να απαντάει δημόσια για την προσωπική του ζωή και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Και ενώ λοιπόν οι δηλώσεις ανήκουν σχεδόν σε μία δεκαετία πίσω, βγήκαν ξανά στη δημοσιότητα και έτσι πολλοί μπήκαν στη διαδικασία να σχολιάσουν τα όσα είπε (δείτε αναλυτικά εδώ τη συνέντευξη) και μάλιστα πολλοί ήταν αντίθετοι.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή, που συμμετέχει καταδίκασε τη συνέντευξη λέγοντας αναλυτικά:

«Όλοι οι παντελονάτοι, ρε παιδί μου, ξεχύθηκαν στους δρόμους. Απαράδεκτη ερώτηση από την πλευρά του δημοσιογράφου. Έχω βιώσει τέτοιες ερωτήσεις στο παρελθόν και σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, όχι τώρα που η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να τις ακούσει.

Δυστυχώς, 99% που προσπαθείς να γλιτώσεις από μία τέτοια ερώτηση λες… ήταν μία πολύ λάθος κίνηση του Νίκου Βέρτη. Κάτι λέει και για τον χαρακτήρα του αυτό. Δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια γενικά στα πράγματα. Ούτε για να αποδείξεις τα παντελόνια σου», είχε πει ο Αργύρης Αγγέλου.

Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 25/1 μέσα από το Mega Καλημέρα ο ηθοποιός μπήκε στη διαδικασία να πάρει πίσω τις δηλώσεις του, αφού στη συνέχεια έμαθε ότι η συνέντευξη του Βέρτη δεν ήταν επίκαιρη, αλλά ανήκει στο παρελθόν.

Οι νέες δηλώσεις του Αργύρη Αγγέλου για τη συνέντευξη του Νίκου Βέρτη

«Μιλήσαμε χθες για τον Νίκο Βέρτη και τις περιβόητες δηλώσεις. Γράφτηκε λοιπόν ότι αυτές οι δηλώσεις έγιναν το 2014 στο περιοδικό People που το αναφέραμε κι εμείς εδώ και το οποίο δεν υπάρχει πια. Ένας άνθρωπος δεν αναρωτήθηκε -και καλά οι έξω που δεν είναι η δουλειά τους-, οι μέσα στα sites που έχουν την πληροφορία, δεν αναρωτήθηκαν ότι το People εδώ και πέντε χρόνια δεν υπάρχει. Δεν προβληματίστηκε ένας άνθρωπος;

Εμείς πέσαμε στη λούμπα, όπως έπεσαν όλοι. Και τηλεοπτικές εκπομπές έπεσαν…Παρόλα αυτά δεν είναι ότι δεν έγιναν οι δηλώσεις, ότι βγάλαμε τρελό τον άνθρωπο… Και σχολιάζει ένα κόμμα πως όταν έγιναν οι δηλώσεις το 2014, δεν άνοιξε ρουθούνι. Παρόλα αυτά, μέσα στην άγνοια μας ζητάμε συγγνώμη γιατί πέσαμε στην παγίδα που έπεσαν όλοι», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.