Με τεράστιο μπουκέτο λουλούδια και... - Η εντυπωσιακή έκπληξη της Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA

Για ποιον έγινε όλη αυτή η διαδικασία;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με τεράστιο μπουκέτο λουλούδια και... - Η εντυπωσιακή έκπληξη της Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέει σε καθημερινό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Alpha και από το Happy Day, το οποίο έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου (δείτε εδώ τις πρωτιές της εκπομπής στην τηλεθέαση).

Η παρουσιάστρια κάνει σίγουρα μια δουλειά, που αγαπάει πολύ σε κάθε περίπτωση όμως έχει δημιουργήσει και μία ομάδα, στην οποία οφείλεται μεγάλο μέρος της απήχησης. Για το λόγο αυτό οι σχέσεις μεταξύ Σταματίνας και καναλιού είναι πολύ καλές και έτσι ήρθε και η ανανέωση του συμβολαίου.

«Φέτος έχω ανανεώσει είμαι για άλλα δυο χρόνια στον ALPHA. Είμαι πολύ χαρούμενη πήρα πολύ συνειδητά αυτή την απόφαση αν και δύσκολα», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια σε έξοδο της.

Οι εκπλήξεις μεταξύ των συνεργατών του Happy day είναι κάτι, που δε σταματάει και μάλιστα την Τετάρτη 25/1 η παραγωγή και συγκεκριμένα η Σταματίνα φρόντισαν να γιορτάσουν μια πολύτιμη συνεργάτη τους, η οποία είχε τα γενέθλιά της.

Οι δημόσιες ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε συνάδελφό της στο Happy day

«Να πω και χρόνια πολλά σε ένα δικό μας πρόσωπο, που αγαπάμε πάρα πολύ, στην αρχισυντάκτρια, κουμπάρα, στυλοβάτη της καρδιάς μας, στη Μαίρη Παλιαλέξη. Καλημέρα, έτσι όμορφη που είσαι σήμερα θα έπρεπε να κατέβεις κάτω.

Μαιρούλα μας σε αγαπάμε πάρα πολύ, από την πρώτη ημέρα αυτή της εκπομπής συμβάλλεις πάρα πολύ σε αυτήν την εκπομπή, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και εμείς εσένα! Σου στέλνουμε λουλούδια και τούρτα και μετά θα βγάλουμε και τις φωτογραφίες μας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.