Τη σταμάτησαν από το κοντρόλ: «Μην παθαίνετε πανικούς!» - Αδιανόητο περιστατικό με την Καινούργιου στο Super Kατερίνα

Τη πήγε να πει η παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τη σταμάτησαν από το κοντρόλ: «Μην παθαίνετε πανικούς!» - Αδιανόητο περιστατικό με την Καινούργιου στο Super Kατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το Super Κατερίνα, που παρουσιάζει κάνει πάντα δηλώσεις για προσωπικά της ζητήματα, με αποτέλεσμα ότι αφορά σε εκείνη να διαρρέει από την ίδια αποφεύγοντας έτσι όσο μπορεί την παραπληροφόρηση.

Η παρουσιάστρια μάλιστα δε διστάζει να κάνει αναφορές και για κομμάτια που έχουν να κάνουν με την υγεία της, τα ερωτικά της αλλά και την επιτυχία της στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ πως τα πάει η Καινούργιου σε σχέση με τον ανταγωνισμό).

Την Τετάρτη 25/1 ωστόσο έκανε μία δήλωση στον αέρα της εκπομπής της, που κανείς δεν περίμενε με αποτέλεσμα να παρέμβουν στο ακουστικό, φοβούμενοι από την εισαγωγή της.

Η Καινούργιου δεν είπε σε κάθε περίπτωση κάτι επίφοβο, απλώς τόλμησε να παραδεχτεί το ρεπορτάζ ανταγωνιστικής εκπομπής και πιο συγκεκριμένα του Πρωινό σχετικά με τον Αλέξη Κούγια.

«Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα; Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, με παρουσίαζε στραβό, με παρουσίαζε ανίκανο, με παρουσίαζε ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος άνθρωπο βρήκε η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με μένα.

Αυτός μάλλον ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο. Δυστυχώς έπεσε σε λάθος πρόσωπο», είπε ο Αλέξης Κούγιας για το Λάκη Λαζόπουλο.

Γενικότερα η παρουσιάστρια δε θέλησε να υποβαθμίσει την ομάδα της, καθώς υποσημείωσε, πως έχει τους καλύτερους συνεργάτες στο είδος τους, αλλά δε δίστασε να είναι και αντικειμενική σχετικά με τον ανταγωνισμό.

Η ανταγωνιστική εκπομπή που ζήλεψε η Κατερίνα Καινούργιου

«Γενικώς νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη για την ομάδα μου και για εσάς. Νομίζω πως έχουμε το καλύτερο ρεπορτάζ στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Πρώτη φορά ζήλεψα χθες ρεπορτάζ ανταγωνιστικής εκπομπής…Μην παθαίνετε πανικούς, φυσιολογικά μιλάω, όμορφα και ωραία. Ο Αλέξης Κούγιας είπε στο “Πρωινό” ότι ο Λαζόπουλος ήταν ερωτευμένος μαζί του», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.