«Τώρα θα χορεύεις το αρχοντικό σου ζεϊμπέκικο στην γειτονιά των αγγέλων» - Θρήνος για τον Μιχάλη Μουρούτσο

«Σε ευχαριστώ για όλα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πένθος για ακόμη μια φορά βιώνει ο Μιχάλης Μουρούτσος λίγους μήνες μετά τον θάνατο του καλού του φίλου Αλέξανδρου Νικολαϊδη ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο (δείτε ποιας μορφής). Ακόμη ένα πολύ αγαπητό του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το προφίλ του στο Instagram, αναρτώντας κοινές τους φωτογραφίες και μιλώντας με πολύ συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση του Μουρούτσου

Συγκεκριμένα, από τη ζωή έφυγε ο Κώστας Τζιδημόπουλος, προπονητής όλων των Ολυμπιακών μεταλλίων του ελληνικού Τάε Κβον Ντο. Ήταν Μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Τάε Κβον Ντο από την πρώτη μέρα ίδρυσης του (το 1980 όταν και μπήκε στο ΣΕΓΑΣ), ενώ ήταν ομοσπονδιακός προπονητής από το 1995 και τεχνικός σύμβουλος μέχρι σήμερα.

«Πένθος για το ελληνικό ταεκβοντο. Ένας άνθρωπος ιστορία για το άθλημα μας. Και ποιον δεν δίδαξε. Και ποιος δεν τον αποκάλεσε δάσκαλο. Η συμβολή του τεράστια για το αγωνιστικό ταεκβοντο. Η βοήθεια του μεγάλη προς όλους μας. Δάσκαλε μεγάλωσες γενιές και γενιές. Δίδαξες δασκάλους και δασκάλους. Μαθητές και παιδιά. Περίσσιο το πάθος σου. Η ένταση στο πρόσωπο σου για την θέληση της νίκης μοναδική.

Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις προσφέρει. Τώρα θα χορεύεις το αρχοντικό σου ζεϊμπέκικο εκεί ψηλά στην γειτονιά των αγγέλων και θα χτυπάνε παλαμάκια όσοι έφυγαν τώρα πρόσφατα, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Στρατός Τραμουντανης, ο Γιώργος Βεζυροπουλος αλλά και όσοι έχουν φύγει παλαιότερα από την αθλητική οικογένεια του ταεκβοντο. Συλλυπητήρια στην κυρια Βετα, στην Λιτσα ,στην Ειρήνη και σε όλους τους ανθρώπους που σε αγαπούσαν. Καλό ταξίδι» έγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος αποχαιρετώντας τον και δημόσια.

H ανάρτηση της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Η οικογένεια μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του Αλέξανδρου, τον δεύτερο πατέρα του, τον Κώστα Τσιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα. Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το "γιο" του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν. Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπο μας. Βιάστηκα βνα φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θρήνος ξανά στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη