«Θέλει μόνο αγκαλιά και βυζάκια» - Πλάνταξε στο κλάμα το νεογέννητο μωρό της Ιωάννας Τούνη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη από τότε που γέννησε (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της πλέον) έχει αφοσιωθεί πλήρως στο παιδί της και έχει αφήσει την δουλειά και την καριέρα της γενικότερα πίσω. Είναι απολύτως λογικό καθώς έχει ένα νεογέννητο μωρό που την χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο, αλλά δεν φαίνεται πως εκείνη το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, αφού η καθημερινότητά της συνήθιζε να είναι πολύ πιο διαφορετική.

Τις προάλλες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικά βίντεο, κατά τα οποία φαινόταν πραγματικά εξαντλημένη, με την ίδια να μην μπορεί να πιστεύει πως θα είναι έτσι και οι υπόλοιποι μήνες.

«Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε.

Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά”.

Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά.

"Σούσουρο" με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Την Τετάρτη 25/1, ωστόσο, δημοσίευσε ακόμη μερικά στόρι στο προφίλ της, εξηγώντας πως πια δεν έχει χρόνο ούτε για να φροντίσει τον ίδιο της τον εαυτό, καθώς πρέπει να είναι συνέχεια δίπλα στον μπέμπη και να τον ταϊζει, αφού θέλει να πίνει το γάλα της μαμάς του όλη μέρα.

«Δεν ξύπνησα τώρα. Είμαι όλη μέρα με τον μπέμπη. Δεν έχω προλάβει ούτε να χτενιστώ, νομίζω δεν έχω πλύνει ούτε δόντια. Δεν έχω πλύνει σίγουρα δόντια», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στη σειρά που έχει ξεκινήσει για να περνά η ώρα της όσο βρίσκεται στο σπίτι.

Και συμπλήρωσε: «Ο μικρός νομίζω εύχεται να είχα πέντε βυζάκια για να τα αρμέγει και τα πέντε, γιατί τα δύο μόνο δεν του φτάνουν του κυρίου όλη μέρα και όλη νύχτα, Χριστέ μου».

Και πριν περάσει λίγη ώρα, ανέβασε ένα ακόμα στόρι με το παιδί να έχει πλαντάξει στο κλάμα.