«Το κενό σε εμάς εκεί που μένουμε πίσω...» - Το "αντίο" της Δώρας Τσαμπάζη μετά την δεύτερη απώλεια που "χτύπησε" την οικογένεια Νικολαΐδη

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την Δώρα Τσαμπάζη, την σύζυγο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, καθώς έγινε γνωστό πως τέσσερεις μήνες μετά τον θάνατό του, πριν ακόμα προλάβει να επουλωθεί η πληγή που άνοιξε από την απώλεια του Ολυμπιονίκη (δείτε εδώ το μήνυμα που έλαβε και την εξόργισε), έφυγε από τη ζωή και ο προπονητής του δις "αργυρού", Κώστας Τζιδημόπουλος.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του ίδιου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη το πρωί της Τετάρτης 25/1, με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του ίδιους στο Instagram, χωρίς ωστόσο να εξηγείται ποια είναι τα αίτια πίσω από τον χαμό του. Τα λόγια τους, βέβαια, ανατριχιάζουν και φανερώνουν πόσο όμορφη σχέση είχε ο ίδιος με τον "μέντορά" του.

«Η οικογένεια μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του Αλέξανδρου, τον δεύτερο πατέρα του, τον Κώστα Τσιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα. Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το "γιο" του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν. Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπο μας. Βιάστηκες να φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Θρήνος ξανά στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Το "αντίο" της Δώρας Τσαμπάζη στον προπονητή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Λίγες ώρες αργότερα, ο έρωτας της ζωής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, λοιπόν, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποχαιρέτησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τον φίλο του άντρα της, συγκινώντας για άλλη μία φορά το κοινό που την παρακολουθεί και την στηρίζει μετά από αυτή την αλλαγή στη ζωή της, για το μεγαλείο της ψυχής της.

«Οι θρύλοι αυξάνονται εκεί ψηλά, όπως και το κενό σε εμάς εκεί που μένουμε πίσω», σημείωσε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δώρα Τσαμπάζη ανάρτηση
Instagram / Δώρα Τσαμπάζη