Ανανεωμένη η Ειρήνη Παπαδοπούλου - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, πριν από λίγες ημέρες, επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη (δείτε εδώ την ανάρτησή της) και πριν προλάβει να ηρεμήσουν τα πνεύματα, η ίδια παραχώρησε και την πρώτη της συνέντευξη, εξηγώντας τι συμβαίνει, αφήνοντας και τα υπονοούμενά της για την απιστία.

Είμαι πολύ καλά. Σε δημιουργική φάση όπως πάντα», είπε αρχικά και όταν η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου την ρώτησε αν βρίσκεται σε σχέση, είπε με χιούμορ: «Καλά πήγε και αυτό».

«Είμαι σε φάση που αλλάζω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Η ζωή σου δίνει μια σφαλιάρα. Είμαι σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Προ το παρόν δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει. Εγώ έχω απατήσει για μην νιώθω ο μπιπ της σχέσης», πρόσθεσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό με τον Πασχαλάκη

Τις προάλλες την είδαμε να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την φίλη της, τραγουδώντας και χορεύοντας, ωστόσο η πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 24/1 στο θέατρο, όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, με την τραγουδίστρια να ποζάρει στο πλευρό της Πηγής Δεβετζή. Οι δυο τους παρακολούθησαν την παράσταση "Το κλουβί με τις τρελές".

Εκείνη φορούσε μία ολόσωμη πράσινη φόρμα με πούλιες, μαύρο δερμάτινο τζάκετ και μαύρα χαμηλά παπούτσια. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξούδες και το μακιγιάζ της κινούνταν σε γήινους τόνους.

Ειρήνη Παπαδοπούλου Πηγή Δεβετζή

Ειρήνη Παπαδοπούλου Πηγή Δεβετζή έξοδος