«Δεν είχα την στήριξη σαν παρουσιαστής! Έδειξα εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους και...» - Ενοχλημένος ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Όλα όσα αποκάλυψε στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είχα την στήριξη σαν παρουσιαστής! Έδειξα εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους και...» - Ενοχλημένος ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 25/1 ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο πρώτος Έλληνας Bachelor μίλησε για το φλερτ που δέχεται από το γυναικείο φύλο (δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφός του), το ριάλιτι της αγάπης αλλά και το κομμάτι της παρουσίασης, στο οποίο όπως είπε δεν ένιωσε αρκετά υποστήριξη.

«Μου είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσω το Survivor και θα μου άρεσε λόγω αγώνων. Θα το σκεφτόμουν, βέβαια, να συμμετέχω ξανά σε ένα ριάλιτι. Ωστόσο, έτσι όπως έχει γίνει, που έχει γίνει περισσότερο ριάλιτι, δεν θα ήθελα να πάω. Και το απέδειξα και στο Bachelor ότι δεν μου αρέσει το ριάλιτι. Θα ήθελα να πάω στο J2US αν είχε μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο μουσικό κομμάτι. Τώρα πάνε celebrities που δεν μπορούν να τραγουδήσουν», είχε δηλώσει πρόσφατα.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου

Αυτή τη φορά, λοιπόν, είπε:

«Το Bachelor είναι κάτι που πέρασε, έγινε, τότε το ευχαρηστήθηκα πάρα πολύ. Μου κάνει όμως εντύπωση που ακόμα με ρωτάνε αν είμαι παντρεμένος με τη Νικολέττα. Παιδιά, δεν είμαι παντρεμένος με τη Νικολέττα και δεν παντρεύτηκα ποτέ»

Ναι, με φλερτάρουν οι γυναίκες. Απλά δεν μου αρέσει όταν οι γυναίκες, ενώ φλερτάρουν, το κάνουν σαν άντρες και είναι πολύ έντονες. Την παρουσίαση την έβλεπα σαν μια εξέλιξη, η οποία ήρθε γιατί με άφηναν σταδιακά να είμαι πιο ελεύθερος. Στην αρχή δεν ένιωθα μαζεμένος, αλλά δεν με άφηναν. Επειδή ήταν οι μέντορες μου, επειδή τους εμπιστεύθηκα; Έδειξα εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους και η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα μετά διότι, ενώ έδειξα εμπιστοσύνη, δεν με στήριξαν. Κατά τη διάρκεια του σόου ένιωθα ότι δεν είχα την στήριξη σαν παρουσιαστής», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.