Γη της Ελιάς: «Χαίρομαι που...» - Η αποκάλυψη της Τζόλα για τη σχέση της με τον Παπανδρέου

«Καταλαβαίνω όμως ότι πάει καλά το Φίλιππος - Βασιλική»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Χαίρομαι που...» - Η αποκάλυψη της Τζόλα για τη σχέση της με τον Παπανδρέου

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Βασιλική Μπασιούρη παραχώρησε η Ιφιγένεια Τζόλα. Η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη σειρά Γη της Ελιάς στην οποία πρωταγωνιστεί, για τις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Διονύση Παπανδρέου, αλλά και για το body shaming που έχει δεχθεί.

Οι αποκαλύψεις της Τζόλα από την Γη της Ελιάς

«Η Γη της Ελιάς είναι ένα μαγικό ταξίδι, είναι μια όμορφη κούραση. Με έχουν αιφνιδιάσει στον δρόμο, μια κυρία με τράβηξε έντονα για να με ρωτήσει, γιατί χώρισα με τον Φίλιππο. Η Βασιλική έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό θέμα, δεν ξέρει αν ο Φίλιππος της κρύβει κι άλλα πράγματα. Η Βασιλική πέρασε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Είχα βρει στενάχωρη τη σχέση που είχε με την μητέρα της», είπε αρχικά για την σειρά του MEGA.

Και συνέχισε: «Γελάω όταν διαβάζω πως είμαι σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή μου. Καταλαβαίνω όμως ότι πάει καλά το Φίλιππος – Βασιλική, οπότε χαίρομαι. Μου έγραφαν για τα κιλά μου και όταν τα διάβασα, είχα στεναχωρηθεί. Μου έλεγαν να κρύβω το σώμα μου, επειδή είμαι αδύνατη

Δείτε και ένα ασύλληπτο spoiler για τον Φίλιππο στην Γη της Ελιάς, χαροπαλεύει και μένει ανάπηρος - διαβάστε εδώ.

Θα αποκτήσουν και άλλο παιδί;

Πριν από λίγο καιρό το τηλεοπτικό κοινό αναρωτιόταν αν ο τηλεοπτικός Φίλιππος, δηλαδή ο Διονύσης Παπανδρέου και η τηλεοπτική Βασιλικήχωρίζουν ή παντρεύονται και τώρα, 6 μήνες μετά γεννιέται μια ακόμη απορία για την εξέλιξη της πλοκής στην αγαπημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Θα γίνουν γονείς;

Τον κέρδισε ξεκάθαρα η υποκριτική. Από την πρώτη στιγμή που ο Διονύσης Παπανδρέου βρέθηκε στη Μάνη και ξεκίνησε τα γυρίσματα για τον ρόλο του Φίλιππου, ήξερε μέσα του πως δεν είχε γυρισμό. Ο αγαπημένος ηθοποιός ξετυλίγει στο Tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου κομμάτια και σκέψεις του ήρωα που το κοινό αγνοεί.

Τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει πέρυσι, λίγο μετά την πρεμιέρα της σειράς, μου είχατε τονίσει την ανάγκη σας να εξασκηθείτε περισσότερο πάνω στην υποκριτική και τα εκφραστικά σας μέσα. Τελικά τα καταφέρατε;

«Εχω ήδη ξεκινήσει κάποια σεμινάρια υποκριτικής και κάνω μαθήματα ορθοφωνίας. Από μόνη της όμως η σειρά είναι ένα τεράστιο σχολείο. Λαμβάνω σε καθημερινή βάση τις συμβουλές των αξιότιμων συναδέλφων μου, που σίγουρα μετρούν περισσότερα χρόνια από εμένα στον χώρο και μπορούν να με κατευθύνουν στο επιθυμητό σημείο. Για την ακρίβεια έχουμε τέρατα διδασκαλίας σε κάθε σετ γυρίσματος και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Ωστόσο και η τηλεοπτική σας παρτενέρ, η Ιφιγένεια Τζόλα, που είναι στον χώρο από πολύ μικρή, θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

«Με την Ιφιγένεια ανήκουμε στην ίδια γενιά. Εχουμε ίδια ηλικία και πολλές φορές ταυτίζονται οι απόψεις μας και οι σκέψεις μας. Συχνά και οι δύο μαζί ζητάμε τη βοήθεια των εμπειρότερων. Νιώθουμε και οι δύο σαν να είμαστε κάθε μέρα σε μια σχολή».

Το ζευγάρι του Φίλιππου και της Βασιλικής είναι από τα πιο αγαπημένα της σειράς, ίσως επειδή η αγάπη τους ήταν αγνή και ποτέ δεν αντιμετώπισαν μεταξύ τους προβλήματα.

«Ισως επειδή δεν πρόκειται για έναν έρωτα που προέκυψε μέσα από το μίσος, κινήθηκε μέσα από δυσκολίες και σε ένα κλίμα που δεν σήκωνε το βάρος αυτής της αγάπης. Ισως γι’ αυτό, το κοινό να ξεχωρίζει τον Φίλιππο και τη Βασιλική και ο έρωτάς τους να είναι τόσο γερός και δυνατός».

Διονύσης Παπανδρέου Γη της Ελιάς

Το θέμα τού παραλίγο βιασμού της Βασιλικής έχει κλείσει;

«Εννοείται πως ο Φίλιππος είναι κάθετος. Θέλει να κυνηγήσει τον Γάκη και να τον κλείσει στη φυλακή. Όμως μην ξεχνάμε πως ο ήρωάς μου είναι έξω με αναστολή και οποιαδήποτε κίνηση εναντίον του Γάκη μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Οπότε λειτουργεί με γνώμονα την ψυχραιμία και τις συμβουλές της Χάιδως και του Λυκούργου. Μέσα του πάντως θέλει να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος» (δείτε εδώ την συγκλονιστική ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα για την συγκεκριμένη σκηνή και το κοινωνικό μήνυμα που ήθελε να περάσει).

Η επιχειρηματική τους κίνηση θα στεφθεί με επιτυχία;

«Ο Φίλιππος θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να πραγματοποιεί τα όνειρά της. Οπότε δεν το βλέπει και τόσο ως επιχειρηματική κίνηση, όσο σαν μια κίνηση αγάπης προς τη γυναίκα του».

Η οικογένειά του θα μεγαλώσει;

«Ε, κάποια στιγμή ευελπιστούμε πως γίνει και αυτό» (δείτε εδώ το τέλος της Βασιλικής αποκλειστικά για να μάθετε και την αλήθεια για την εγκυμοσύνη!).

Τέλος, ο Φίλιππος θα τη δει τη μανούλα του νυφούλα;

«Το θέλει πολύ, πρώτα απ’ όλα για να μην είναι μόνη της. Για να έχει μια μόνιμη συντροφιά. Φαίνεται πως με τον καιρό θα την πείσει ο Λυκούργος».