Εκείνη είναι 27 ετών, ενώ ο Γιώργος... - Η διαφορά ηλικίας του Αγγελόπουλου με την σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Πόσα χρόνια την περνάει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη είναι 27 ετών, ενώ ο Γιώργος... - Η διαφορά ηλικίας του Αγγελόπουλου με την σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Μπορεί στην αρχή η είδηση αυτή να ήταν απλά φήμες, ωστόσο, όχι μόνο επιβεβαιώθηκε, αλλά πλέον κανείς από τους δυο δεν κρύβει τον όμορφο έρωτα που ζουν.

Μάλιστα, με την αυτοπεποίθηση και τη λακωνικότητα που τον χαρακτηρίζει είχε σχολιάσει τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση, επιβεβαιώνοντάς τες. «Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται», δήλωνε ο Ντάνος, χωρίς να αναφέρει το όνομα της γυναίκας που τον κάνει ευτυχισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του YOU, η σχέση τους έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, με τους δυο τους, πάντως, να αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις μέχρι πρόσφατα. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά τους είναι και ο αθλητισμός, αφού η Δήμητρα είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και αθλήτρια του επί κοντώ, ενώ ο Γιώργος παραδίδει μαθήματα θαλάσσιου σκι στην Σκιάθο.

Η διαφορά ηλικίας Αγγελόπουλου - Βαμβακούση και η επιβεβαίωση της σχέσης τους

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τους δείχνουν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και οι στιγμές ανάμεσα τους να είναι πολύ τρυφερές - δείτε τες εδώ - έκαναν και την πρώτη τους ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Την αρχική ανάρτηση έκανε η Δήμητρα Βαμβακούση και στην συνέχεια την αναδημοσίευσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο προφίλ του.

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

Αγοροκόριτσο μέχρι τα 16 και αφιερωμένη στον αθλητισμό. «Από μικρή έκανα ρυθμική γυμναστική, ενόργανη, στίβο, έχω κάνει χορό και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το άλμα επί κοντώ», δήλωνε σε συνέντευξή της στο YOU λίγες μέρες αφότου είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Εκτός αυτού, έχει δουλέψει ως μοντέλο και έχει κατακτήσει τον τίτλο “Μις Πελοπόννησος” στα Καλλιστεία του 2015, λέγοντας: «Δεν ασχολήθηκα μετά με τον χώρο γιατί όντως υπάρχει βρομιά, ενώ είχα προτάσεις να πάω σε ευρωπαϊκά Καλλιστεία».

Παράλληλα, έλεγε πως η ζωή τής χρωστάει λίγη χαρά, αφού σε ηλικία μόλις επτά χρόνων έχασε τη μικρή της αδελφή από λευχαιμία και μετέπειτα τον πατέρα της, μια απώλεια που ξεπέρασε μετά τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης.

Η Δήμητρα είναι 27 ετών, ενώ ο αγαπημένος της 41.