«Δεν θέλω να πω πολλά! Ο πατέρας μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για την υγεία του

Τα συγκινητικά του λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να πω πολλά! Ο πατέρας μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για την υγεία του

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, καθώς ο πατέρας του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του ύπνου του και οι δικοί του άνθρωποι το ανακάλυψαν την Κυριακή το πρωί που τον μετέφεραν και στο νοσοκομείο.

Η κυρία Αθηνά και τα αδέρφια του σπουδαίου τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 2016 σε ηλικία 32 ετών, έχουν έρθει αντιμέτωποι με έναν ακόμη γολγοθά. Ειδικά η σύζυγός του Αθήνα Παντελίδου, η οποία ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το θάνατο του Παντελή - δείτε την σπαρακτική ανάρτηση της - βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Οι πρώτες δηλώσεις του γιου του, Κωνσταντίνου Παντελίδη

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης που δεν θέλει να φεύγει λεπτό από το νοσοκομείο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μεταφέροντες όλες τις σχετικές πληροφορίες για την υγεία του, αλλά και την ψυχολογία της οικογένειας.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός τραγουδιστής απέχει αυτό το διάστημα από το σχήμα με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντης, λόγω της κατάστασης.

«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.