«Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω...» - Η αποκάλυψη της Αθηναϊς Νέγκα για την παραίτησή της από τον ραδιοφωνικό σταθμό 

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την απόφαση που πήρε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω...» - Η αποκάλυψη της Αθηναϊς Νέγκα για την παραίτησή της από τον ραδιοφωνικό σταθμό 

Από τον ραδιοφωνικό σταθμό που συνεργαζόταν παραιτήθηκε πριν μερικές μέρες η Αθηναϊς Νέγκα, όπως αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ και τον λόγο που χώρισε με τον επί 14 χρόνια σύντροφό της).

«Παραιτήθηκα από τον rock fm σήμερα, γιατί καμια φορά χρειάζεται να πεις στον εαυτό σου και στους άλλους I quit. Και όχι, δεν σηκώνουν όλες οι καταστάσεις τυπικές ενημερώσεις 2 εβδομάδων. Δεν λυπάμαι, δεν παραπονιέμαι. Παραιτούμαι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 26/1 ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής Πρωινό εντόπισε τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό, με την ίδια να αναφέρει πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα έλεγε και πάλι παραιτούμαι.

Η αναφορά της Αθηναϊς Νέγκα στην παραίτησή της από τον ραδιοφωνικό σταθμό

«Καμιά φορά κάνουμε μία δουλειά, την οποία την κάνουμε με αγάπη και κέφι κι εγώ ειδικά το ραδιόφωνο το κάνω με κέφι και αγάπη αλλά ακόμα κι όταν είμαστε ευχαριστημένοι, μπορεί να φτάσει η στιγμή που μπορεί να πεις «I quite» (σ.σ. παραιτούμαι). Το λέω στα αγγλικά γιατί είναι κίνημα αυτό.

Καμιά φορά λες «παραιτούμαι» και μπορεί να μην το πεις με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Δεν είναι όλες οι παραιτήσεις έτσι. Αν σε πετύχει σε φάση που έχεις διάφορα στο κεφάλι σου, σίγουρα μειώνονται οι αντοχές σου. Νομίζω ότι το «παραιτούμαι» είναι μία κατάσταση καινούργια που μπαίνει κόσμος πολύ πιο εύκολα πια κι έρχονται και οι αλλαγές έτσι.

Αν δεν ήμουν καλή επαγγελματίας, κι αυτό δεν θα το ήξερες έτσι δεν είναι; Δεν έχω φήμη κακού επαγγελματία, αλλά έχω φήμη ανθρώπου που λέει την αλήθεια. Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω, θα έλεγα πάλι «I quite», ίσως και πιο δυνατά» δήλωσε η Αθηναΐδα Νέγκα.