«Χθες το βράδυ...» - Η πρώτη αντίδραση του Bo μετά την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor All Star

Η αποκάλυψη στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Χθες το βράδυ...» - Η πρώτη αντίδραση του Bo μετά την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor All Star

Από το Survivor All Star αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό 25/1 επεισόδιο η Καρολίνα Καλύβα (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε αμέσως μετά η μητέρα της), η οποία έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο τις τελευταίες μέρες, λόγω του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο, παρά το γεγονός πως στην πραγματική ζωή είναι σε σχέση με τον Μπο. Μια σχέση που εκείνη δεν το γνωρίζει, αλλά έχει φτάσει στο τέλος της, όπως τουλάχιστον ανέφερε ο ράπερ.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 26/1 ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετέφερε μερικές πληροφορίες στην εκπομπή Super Κατερίνα, μετά από επικοινωνία τους.

Η πρώτη αντίδραση του Bo μετά την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor All Star

«Χθες το βράδυ ο Bo ήταν το τελευταίο επεισόδιο του Survivor που είδε. Δεν θα ξαναδεί. Από σήμερα από τις 21.00 και μετά, όταν θα βλέπει τηλεόραση, δεν θα υπάρχει ο ΣΚΑΙ. Δεν θα ποστάρει ξανά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τίποτα, όχι μόνο για την Καρολίνα, αλλά για οποιονδήποτε φίλο ή πρώην φίλο στο Survivor» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε έντονα την επιθυμία της να βρίσκεται ο Bo καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, συνέχισε: «Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο. Δεν θα γίνει μαριονέτα κανενός άλλου τύπου.»

Τι ψιθύρισε ο Μάριος Πρίαμος στο αυτί της Καρολίνας λίγο πριν αποχωρήσει

Την στιγμή που η Καρολίνα άρχισε να χαιρετά και να αγκαλιάζει έναν έναν τους συμπαίκτες της ο Μάριος την πλησίασε και αφού την αγκάλιασε σφιχτά κι εκείνη του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο της ψιθύρισε «λύστο». Εκείνη στην αρχή δεν άκουσε αλλά όταν κατάλαβε τι της είπε απάντησε ένα απλό «ναι».