«Ήρθε να αλλάξει την ελληνική τηλεόραση» - Το μήνυμα στήριξης της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη λίγο πριν την πρεμιέρα του Dragons' Den

Η ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πρεμιέρα κάνει απόψε το «Dragon’s Den» με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και κάθε Πέμπτη στις 22:00. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, σε ένα show συμφωνήθηκαν επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα!

Με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo «DRAGONS’ DEN GREECE» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Χάρης Βαφειάς - Πλοιοκτήτης, ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, ο Πολ Ευμορφίδης- Ιδρυτής της COCO-MAT, η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health και η Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group είναι οι 5 Έλληνες επενδυτές. Όλοι τους έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του (δείτε εδώ το τρέιλερ).

Το μήνυμα στήριξης της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη λίγο πριν την πρεμιέρα του Dragons' Den

Φυσικά, η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί καλή επιτυχία στον Σάκη Τανιμανίδη για αυτό και λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, δημοσίευσε ένα μήνυμα στήριξης για τον σύζυγό της και το ολοκαίνουργιο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας.

Συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε στα γυρίσματα του Dragons’ Den και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες με τους επενδυτές και τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Σήμερα 10 η ώρα το βράδυ στον @ant1tv είναι η πρεμιέρα ενός σόου @dragonsdengreece που ήρθε να αλλάξει την ελληνική τηλεόραση! Ήρθε να σε εμπνεύσει και να σε διασκεδάσει… έχω δει λίγα πρώτα λεπτά και πραγματικά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις! Την καλυτερότερη επιτυχία!! Γράψτε μου πως σας φάνηκε γιατί είμαι σίγουρη θα σας αρέσει πολύ!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα.