Στα στούντιο του ΣΚΑΙ ο γιος της Σίας Κοσιώνη - Σούσουρο με την φωτογραφία της παρουσιάστριας

«Εισέβαλε» ντυμένος νίντζα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα στούντιο του ΣΚΑΙ ο γιος της Σίας Κοσιώνη - Σούσουρο με την φωτογραφία της παρουσιάστριας

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Σία Κοσιώνη, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την δουλειά και την καθημερινότητά της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μπορεί να έχει ένα αρκετά βεβαρημένο πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να περνά με τον γιο της, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Πρόσφατα, ο αγαπημένος της Σίας Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη και στο παιδί τους και εξήγησε ποια είναι η σχέση της μητέρας του με την σύζυγό του, πώς είναι η καθημερινότητά τους ως ζευγάρι και ποια είναι τα συναισθήματά του για εκείνη.

«Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε. Η αγκαλιά και το φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…», είπε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη).

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ

Μάλιστα, φαίνεται ο μικρός Δήμος θέλησε να επισκεφθεί τη μαμά του στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 26/1, λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, η δημοσιογράφος φωτογράφισε τον γιο της, Δήμο ντυμένο νίντζα πάνω στο κοντρόλ, ένα στιγμιότυπο το οποίο φυσικά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Ένας νίντζα στο κοντρόλ. Αγρίεψαν τα πράγματα…», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Κοσιώνη.

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με τον γιο της στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ