«Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν...» - Όλη η αλήθεια για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και την Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά στον αέρα του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν...» - Όλη η αλήθεια για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και την Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης έχει "κλέψει" την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, καθώς ο ρόλος του στο Μαύρο Ρόδο του MEGA έχει σίγουρα αφήσει το στίγμα του, αν και δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος προβολής της σειράς. Το γεγονός πως πρόκειται για ένα αγόρι που ενώ ήταν "σκληρό" ερωτεύτηκε μία καλόγρια και κάνει τα πάντα για την σχέση τους, έχει προκαλέσει "σάλο" και αυτό φαίνεται από τα σχόλια που δέχεται κάθε φορά.

Ο ίδιος, λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης 26/1 βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ίδιου καναλιού, Night Out, και μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται, όσα θα συμβούν στη συνέχεια στη σειρά, ενώ εξομολογήθηκε και ποια είναι η σκηνή που δεν του άρεσε καθόλου και αυτή αφορά τον τηλεοπτικό δεσμό του (δείτε εδώ ποια είναι η πραγματική του σύντροφος).

Η χειρότερη σκηνή του Μιχαήλ Ταμπακάκη στο Μαύρο Ρόδο

«Με δυσκόλεψε ο ρόλος, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος δεν είμαι εγώ, είναι πολύ μακριά από εμένα και αυτός είναι το ωραίο σε όλο αυτό», παραδέχτηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Και μιλώντας για την κριτική που ασκεί στον εαυτό του, εξομολογήθηκε: «Κρίνω τον εαυτό μου, όσo δεν με κρίνει κανένας άλλος άνθρωπος. Είμαι σαδιστικός. Ξεκινάω ένα διάλογο με τον εαυτό μου και λέω “εκεί τι έγινε, γιατί έπαιξες έτσι;”. Γίνομαι πολύ σκληρός και δεν μου αφήνω κανένα περιθώριο».

Σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για το εάν στο Μαύρο Ρόδο υπάρχει κάποια σκηνή από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος, αποκάλυψε πως δεν ήταν και τόσο κοντά στον ρόλο του "Πέτρου" η σκηνή με το πρώτο φιλί στην "Ελισάβετ": «Η σκηνή που την φίλησα πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Ήθελα να είναι πιο aggressive. Γιατί αυτός (ο Πέτρος) κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό και ήθελα να είναι ακόμα πιο παρεμβατικό. Δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετακινείται ο χαρακτήρας του, ήταν λίγο μαλθακό», ανέφερε δηλαδή.