«Μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι που...» - Ο Κανάκης ''λύγισε'' στον αέρα του ''Ενώπιος Ενωπίω'' με την έκπληξη της μητέρας του

Τα συγκινητικά λόγια, που αντάλλαξαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι που...» - Ο Κανάκης ''λύγισε'' στον αέρα του ''Ενώπιος Ενωπίω'' με την έκπληξη της μητέρας του

Το βράδυ της Πέμπτης 26/1 ο Αντώνης Κανάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον παρουσιαστή να μιλάει εκτενώς και με μεγάλη ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή αλλά και για την πορεία του στην τηλεόραση.

Μέσα από την εμφάνιση αυτή του Κανάκη το κοινό είχε την ευκαιρία όχι μόνο να ακούσει τις θέσεις του σχετικά με την υπόθεση του πρώην συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλου (δείτε εδώ όσα είπε) τον είδαμε να έρχεται αντιμέτωπος και με μία πολύ ωραία έκπληξη της παραγωγής.

Δείτε επίσης: «Θετικά έχουμε χωρίσει! Μένουμε σε διαφορετικά σπίτια και...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για την γυναίκα του

Συγκεκριμένα, η μητέρα του παρουσιαστή η κυριά Ευγενία Δούμα μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια τον γιο της περιγράφοντας τα άγνωστα σε εμάς, παιδικά του χρόνια.

«ό,τι κι αν έκανε, του είχα πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη. Παρόλο που ήταν μικρός, ήταν πάρα πολύ ώριμος για την ηλικία του. Πολλές φορές κουβεντιάζαμε πολλά πράγματα, βλέπαμε τηλεόραση μαζί, γελούσαμε, πείραζε ο ένας τον άλλον και ήμασταν μια οικογένεια χαρούμενη που τσίγκλιζε ο ένας τον άλλον. Ο Αντώνης ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Όταν τον είδα στην αρχή και στο Κομφούζιο και στην TV 100, μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα και χαιρόμουν μαζί του.

Ότι και να κάνει όμως είναι τόσο εργατικός και τελειομανής που του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Θυμάμαι τότε στο ΑΜΑΝ πως για δυο, τρεις μέρες δεν ερχόταν στο σπίτι γιατί καθόταν στο στούντιο να ετοιμάσει την εκπομπή που έπρεπε να κάνει. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανε μια πολύ ωραία οικογένεια, έχει μια γυναίκα πολύ όμορφη, πολύ καλό κορίτσι και την αγαπώ πολύ. Τα παιδιά του είναι δυο χαριτωμένα αγγελούδια, ζωντανά, ζωηρά και άτακτα όπως ήταν και αυτός.

Όταν έρχονται στο σπίτι για να τους δω, το σπίτι μου γίνεται… όπως όταν μπαίνουν οι κλέφτες στα σπίτια και γίνονται άνω κάτω και κάτι χειρότερο. Λοιπόν, Αντώνη μου, να ξέρεις πως είμαι πάρα πολύ περήφανη για σένα. Εύχομαι στη ζωή σου να είναι όλα καλά. Κουράγιο, γιατί ξέρω ότι κουράζεσαι πάρα πολύ και όλα περνούν από το χέρι σου και να είσαι ευτυχισμένος ότι και να κάνεις. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ! Πάρα πολύ, να το ξέρεις», είπε η μητέρα του Αντώνη Κανάκη.

Αφού λοιπόν ο Αντώνης Κανάκης άκουσε με μεγάλη προσοχή όσα είχε να πει η μητέρα του στη συνέχεια πήρε και εκείνος το λόγο, θέλοντας να την ευχαριστήσει με τη συγκίνηση στα μάτια αλλά και στη φωνή του να είναι εμφανής.

Η συγκίνηση του Αντώνη Κανάκη με τη μητέρα του

«Και γω σ’ αγαπώ μαμά και σου το λέω μέσα από την καρδιά μου. Σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ που μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι στο οποίο επικρατούσε η αγάπη και η χαρά. Τα δυο πιο ισχυρά καύσιμα, νομίζω, για τις ψυχές των παιδιών και γιααυτό που θα γίνουν στο μέλλον», είπε ο Αντώνης Κανάκης για τη μαμά του.