Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Ποιος πήρε την θέση του;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένα από τα πρόσωπα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το οποίο πολλές φορές μπορεί να προκαλεί εντάσεις στο πλατό (δείτε τον εδώ να "σφάζεται" με την Καινούργιου στον αέρα και την φορά που αποχώρησε από το πλατό), ωστόσο η παρουσία του είναι πολύ σημαντική και ουσιώδης και για τους συνεργάτες του, αλλά και για το κοινό που τον εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα υγείας, για τα οποία έχει μιλήσει σε συνέντευξή του, και γι' αυτό έχει χρειαστεί να λείψει πολλές φορές από το πλατό, αφήνοντας την θέση του κενή και δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία.

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου», είχε δηλώσει συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος, με την ίδια κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητας και βαρύτητας του είναι».

Εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Την Παρασκευή 27/1, λοιπόν, ο ίδιος απουσίαζε για μία ακόμη φορά από την εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου με το που ξεκίνησε να μιλά θέλησε να αναφερθεί στον συνάδελφό της αποκαλύπτοντας τι έχει συμβεί, προσπαθώντας παράλληλα να δώσει μία θετική νότα σε όλο αυτό και να μην προκαλέσει παραπάνω άγχος στον κόσμο που τους παρακολουθεί.

«Να πω ότι ο Αντρέας μας είναι λίγο αδιάθετος. Όλα καλά, όμως. Μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε με γέλιο: «Τζετ είναι. Πρήστηκε το χεράκι του από το εμβόλιο του μπέμπη μου, του μπεμπούκου μου».

«Πρήστηκε λίγο το χεράκι, αλλά είναι καλά», κατέληξε τότε η παρουσιάστρια, ενώ καλωσόρισε στην θέση του τον Σπύρο Μπιμπίλα.